08:43 22.11.2023

У Києві працює майже 300 одиниць снігоприбиральної техніки та 300 людей

1 хв читати
У Києві працює майже 300 одиниць снігоприбиральної техніки та 300 людей

У Києві з ночі працює майже 300 одиниць снігоприбиральної техніки та 300 осіб, які залучені до прибирання тротуарів і зупинок громадського транспорту, повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації.

"З ночі 22 листопада дорожники забезпечують обробку і очищення вулиць Києва. Працюють 297 одиниць техніки, 300 осіб залучено до очищення тротуарів і зупинок громадського транспорту. Про це повідомляє комунальна корпорація "Київавтодор", - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, першочергово роботи відбуваються на спусках і підйомах, покритті з гранітної бруківки, мостах, головних дорожніх артеріях міста.

"300 працівників бригад із ручного прибирання очищають від снігу зупинки громадського транспорту, вузькі тротуари, сходи, острівці безпеки, пішохідні переходи", - зазначили в КМДА.

Також для розчищення снігу у дворах і міжквартальних проїздах задіяно понад 160 одиниць техніки керуючих компаній, понад 4 тисячі працівників - на місцях у черговому режимі.

Водночас, за прогнозом Українського гідрометеорологічного центру, 23 і 24 листопада також очікується помірний мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВИБУХИ В ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Генштаб ЗСУ про ситуацію на Харківському напрямку

Зеленський запросив узяти участь у Саміті миру президента Аргентини, прем'єр-міністра Ісландії та Вселенського патріарха

Країни Балтії вважають своєю спільною метою перемогу України у війні з РФ

Організацію Саміту миру вже опрацьовано - Зеленський

Зеленський про новий пакет військової підтримки США: Важливо, щоб уся зброя якнайшвидше показала себе на фронті

Ми розуміємо обсяг сил окупанта, бачимо його задум - Зеленський про спроби РФ прорвати оборону ЗС України на півночі Харківської області

Зеленський обговорив із Сирським оборону та зміцнення позицій на Харківщині

Новий пакет військової допомоги США включає боєприпаси, "Хаймарси", "Бредлі" і БТР

Єрмак: Успіхи боротьби на фронті та Глобального саміту миру дадуть результат для справедливого миру в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА