12:19 24.10.2012

Нацрада зобов'язала провайдерiв транслювати ТВi - прес-служба телеканалу

2 хв читати

Нацiональна рада з питань телебачення i радiомовлення зобов'язала кабельних провайдерiв транслювати телеканал ТВi, повiдомляє прес-служба телеканалу у вiвторок.

При цьому прес-служба наводить текст свого листа до провайдерiв програмної послуги, в якому посилається на новi правила, затвердженi Нацрадою.

"Повiдомляємо, що 8 жовтня 2012 року набули чинностi правила формування програмної послуги в пакетах програм провайдера програмної послуги (надалi - правила), затвердженi рiшенням Нацiональної ради вiд 29 серпня 2012 року №1260. Вiдповiдно до пункту 5 правил, у перехiдний перiод вiд аналогового до цифрового формату мовлення склад унiверсальної програмної послуги включає програми телерадiоорганiзацiй, якi здiйснюють аналогове та/або цифрове мовлення на територiї розташування вiдповiдної багатоканальної телемережi. Отже, у зв’язку з затвердженими Нацiональною радою правилами телевiзiйний канал має бути вiднесеним до складу програм унiверсальної програмної послуги за умови, що телеканал здiйснює аналогове та/або цифрове мовлення, та мовлення здiйснюється на територiї розташування вiдповiдної багатоканальної телемережi", - йдеться в листi.

"Вiдповiдно до чинної лiцензiї, власником якої є ТОВ "Телерадiокомпанiя "ТелеРадiоСвiт" (телеканал ТВi), наша телекомпанiя вiдповiдає встановленим критерiям для вiднесення її програм до складу програм унiверсальної програмної послуги. Вiдповiдно до чинної лiцензiї... телерадiокомпанiя "ТелеРадiоСвiт" здiйснює цифрове мовлення (за допомогою супутника) на територiї всiєї України. За таких обставин програми телевiзiйного каналу ТВi вiдповiдають умовам потрапляння до складу програм унiверсальної програмної послуги, встановлених п. 5 затверджених правил", - додали на ТВi.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фільм "Королівство планети мавп" зібрав $56,5 млн у дебютний вікенд

У Донецькій області через обстріли загинув один цивільний, двоє поранені, евакуйовано 257 осіб за добу

СБУ затримала навідника, який готував ракетні удари по Рівненщині

Експеримент із дистанційного обстеження знищеного житла на окупованих територіях потребує масштабування - Верещук

ГУР ідентифікувало російських льотчиків, які обстрілюють територію України з літаків Ту-95МС і Ту-160

Окупанти за добу обстріляли Суми, Білопілля та 18 прикордонних сіл Сумської області, є загиблий і поранені

Унаслідок ворожих обстрілів у Вовчанську семеро постраждалих за добу

Науседа перемагає в першому турі виборів президента в Литві

Укрпошта випустить марки з кримськотатарською та харківською вишивками

Польща витратить майже $400 млн, щоб зробити бар'єр на кордоні з Білоруссю "непрохідним"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА