13:34 13.02.2024

Sense Bank возобновил функцию кредитования по популярной карте

2 мин читать
Sense Bank возобновил функцию кредитования по популярной карте

(подаётся на языке оригинала)

13 лютого 2024 року Sense Bank, що належить державі в особі Міністерства фінансів, повідомив про відновлення кредитних лімітів за карткою Сameleon (Хамелеон), що за даними фінустанови, є однією з найпопулярніших серед усіх карток, випущених банком.

Від початку повномасштабного вторгнення фінустанова обмежила або закрила доступ клієнтів до кредитування. Перезапуск кредитних продуктів банку почався з кінця літа 2022 року, а його основна фаза тривала до кінця осені минулого року. За цей час було відновлено більшість вже існуючих кредитних програм для юридичних та фізичних осіб, зокрема кредити готівкою, карткові кредитні продукти. Банк також розпочав кредитування за пільговою держпрограмою 5-7-9% та доєднався до програми є-Оселя.

Проте картка Сameleon зі ставкою 0,01% річних на покупки за рахунок кредитних коштів до цього часу була обмежена лише дебетними функціями для нових клієнтів.

3

13 лютого банк повідомив про відновлення кредитної функції за карткою для усіх існуючих та нових клієнтів у межах індивідуально встановленого кредитного ліміту, але не більше 30 000 грн.

Нагадаємо, картка Сameleon стала першою на українському ринку кредиткою, ставка за якою 0,01% річних у гривні застосовується не в межах визначеного "пільгового періоду", а завжди - на будь-які торгові операції. Лояльні умови залишаються актуальними лише при сплаті щомісячного мінімального платежу у розмірі 5% від фактичної суми заборгованості за кредитом, включно з нарахованими відсотками за ставкою 0,01% річних. Також карта має фіксовану щомісячну комісію у сумі 100 грн.

Таким чином, за умови використання максимальної суми кредитного ліміту на покупки з погашенням заборгованості за 12 місяців, з підключенням PUSH повідомлень, реальна річна ставка становить 7,31% річних.

Sense Bank – системно важливий український банк, 100% акцій якого належить державі в особі Міністерства фінансів України. Фінустанова обслуговує близько 3 млн фізичних, 55 тисяч юридичних осіб та 85 тисяч ФОПів у 130 відділеннях по всій Україні, а також онлайн банку Sense SuperApp. У банку працює близько 4 тисяч співробітників.

 

РЕКЛАМА

ПОСЛЕДНЕЕ

Конференция BLACK SEA GRAIN. KYIV объединила участников и экспертов зернового рынка

Бизнес-центр площадью 22 000 кв. м выставлен на продажу в Киеве

Финансовые результаты работы ООО "ЖК "Воздвиженка" за 3 месяца 2024 года

70 тысяч литров топлива передала сеть ОККО для критической инфраструктуры Харьковщины – первая вице-премьер

Уголовная ответственность за незаконное обращение наркотиков: поговорим честно и без хайпа

Десантники из 80-й ОДШБр получили комплекс разведки и уничтожения стоимостью 50 млн грн от ОККО и "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" обратилось к Президенту и СНБО по поводу рисков для института управления арестованным имуществом из-за действий АРМА

Группа компаний DIM ввела в эксплуатацию два жилых комплекса

Эпицентр назвал лучших партнеров – производителей украинских товаров и впервые вручил награду UA Epicentr Awards

ОТП БАНК делает акцент на командной работе и внедрении новейших технологий - Л.Сирота

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА