Пресрелізи

Скоро долар в Україні буде 60 грн. Як не втратити гроші, отримавши професію, що оплачується в доларах

Усі експерти сьогодні в один голос стверджують, що незабаром в Україні відбудеться обвал гривні. І що 60 гривень за 1 долар – це реальна ситуація найближчого майбутнього. Паніка, страх, нерозуміння того, що відбувається, накривають кожного. Особливо тих, хто має фіксовану зарплату в гривнях. І таких людей більшість. Набагато простіше тим, хто заробляє у доларах, працюючи на закордонні компанії. Якщо у вас немає знань, що відкривають доступ до міжнародних роботодавців, вам можуть допомогти курси тестувальника.

Як вивчитися на тестувальника?

Безумовно, багато хто з нас звикли жити за одним сценарієм: для здобуття добре оплачуваної професії потрібно закінчити вуз. Але зараз такий час, що на рахунку кожен день. І зайвих 5 років немає, особливо в тих, хто вже здобув освіту і не може застосувати її в житті. На щастя, для посади тестувальника вищі навчальні заклади не потрібні. Досить купити курс тестування, отримати базові знання і вже можна приступати до роботи.

Хто такий тестувальник?

Курси тестувальника або як їх ще називають курси qa, дають вам можливість отримати базові знання та влаштуватися на посаду тестувальника відразу після їх закінчення.

Робота тестувальника полягає у перевірці ПЗ на відповідність вимогам якості. Це стосується як візуальної частини, так і серверної. Користувачеві важливо, щоб використовувати продукт було легко, нічого не дратувало і будь-яка дія призводила до очікуваного результату. Наприклад, якщо потенційний покупець зайшов на сайт інтернет-магазину, він повинен легко зорієнтуватися в меню, швидко знайти потрібний товар та натиснути кнопку «Купити». Будь-яка помилка може призвести до втрати клієнта, що призведе до збитків у бізнесі.  

Щоб будь-яке ПЗ працювало коректно - за цим слідкує тестувальник.  

Він перевіряє все, що ви можете відкрити в браузері або гаджеті, будь-яке ПЗ, яке можна встановити на ПК або смартфон:

Знання, необхідні для роботи можна отримати буквально за 2,5 місяці, записавшись на курси тестувальника з нуля. Школа IT Testing School проводить курси вже кілька років.

Переваги IT Testing School перед іншими школами полягають у наступному:

Чи достатньо просто закінчити курси qa?

Для старту – так, цілком. Але не забувайте, що саморозвиток має бути у списку пріоритетних завдань. Читайте книги, підписуйтесь на профільні Телеграм-канали тестувальників. Також багато цікавої інформації на YouTube, ви можете підписатися на канали відомих тестувальників та отримувати від них багато корисної інформації. Також ви можете отримати корисну інформацію на сайті IT Testing School в розділі «Блог». Усі актуальні новини зі світу тестування ви знайдете саме там. Лякає курс долара за 60? Приходьте на курси тестувальника у IT Testing School.

Не чекайте, доки стане зовсім погано. Приєднуйтесь до команди успішних людей, і тоді у вас все буде добре.  

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ