Пресрелізи

Три смачні причини купити інтелектуальну духовку від "Електролюкс"

Один з найбільших виробників побутової техніки Electrolux представив лінійку "Нова інтуїтивна техніка для кухні". Інноваційна серія кухонної техніки відрізняється режимом "розумного" управління. Яким функціоналом здивують духові шафи з парою, і чому вам потрібно купити інтелектуальну техніку, розповість наша стаття.

Завжди пишна випічка в шафах SteamBake

Смачна й соковита домашня випічка, як із фірмової пекарні, з духовкою від "Електролюкс" – не проблема. Духова шафа SteamBake вміло комбінує сухий та вологий нагрів, що дозволяє:

 

Духова шафа самостійно регулює кількість пари, що подається під час випікання. Інтелектуальні функції допомагають визначити необхідний етап і точне дозування вологи. А система EvenCooking дозволяє розподілити тепло по всьому об'ємі духовки, що забезпечує рівномірне приготування страв.

Ідеальна скоринка в духовках SteamCrisp

Додавання пари в духових шафах SteamCrisp дозволяє зменшити час приготування різних продуктів, при цьому випікаючи їх рівномірніше по всьому об'єму. Щоб приготувати смачну їжу на парі, вам досить виставити температуру на світлодіодному дисплеї з таймером. Далі інтелектуальна система все зробить сама:

 

Наприкінці приготування пара виводиться з шафи, щоб за рахунок сухого тепла в страві, а саме випічці, сформувалася смачна золотава скоринка. Всі дії відбуваються в автоматичному режимі, вам залишається тільки викласти тісто й потім отримати ідеальний результат. Більше подробиць про функції пари можна почитати на офіційному сайті Electrolux.

Можливість готувати як професіонал з духовкою SteamPro

Професійна духовка Electrolux SteamPro стане вашою незамінною помічницею в приготуванні страв високої кухні. Наприклад, низькотемпературний режим може допомогти освоїти мистецтво sous vide – приготування їжі у вакуумі. Продукти харчування в герметичних пакетах дуже швидко готуються, при цьому зберігаються їхній аромат і велика частина поживних речовин.

Окрім цього, шафи SteamPro відрізняються:

Експерти "Електролюкс" розповіли, що приготовлені на парі овочі, риба та навіть м'ясо зберігають на 30-50% більше мікроелементів і корисних мінералів, при цьому класичні страви стають ще смачнішими, а можливості "розумної" техніки дозволяють перетворити готування обіду в просте і приємне заняття.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ