Пресрелізи

Таке різне страхування: яке саме обрати?

Важко передбачити будь-яку надзвичайну ситуацію у своєму житті, тим більше запобігти їй. Однак убезпечити себе від фінансових втрат у разі такого випадку цілком можливо. Адже завжди можна придбати страховий поліс, який гарантує відшкодування потенційних збитків та дарує впевненість у завтрашньому дні.

Однак які види страхування наразі мають найбільший попит та на що варто звертати увагу під час їх вибору, ми сьогодні й поговоримо. 

Види страхування, що мають найбільший попит в Україні

В Україні існує наразі 60 видів страхування. З них — 38 видів обов’язкового, і 22 — добровільного. Крім того, види страхування також розподіляють на популярні та унікальні, а також страхування:

Звичайно, жодному українцеві не потрібні одночасно всі види страхування, адже більшість з них стосуються певних видів діяльності. Тому ми зупинимося на тих, які наразі мають найбільший попит в Україні.

Найпопулярніші види страхування в Україні охоплюють:

Вибір страхової компанії

Після того, як визначилися з видом страхування, необхідно обрати страховика. Однак вибір непростий. Адже в Україні налічується понад 120 зареєстрованих страхових компаній, кожна з яких має десятки, а то й тисячі агентів. Більшість з нас часто вибирають компанію за одним якимось критерієм. Однак якщо не врахувати деякі важливі моменти, можна отримати не зовсім очікуваний результат.

Отож під час вибору страхової компанії звертайте увагу на наступні параметри:

Обов’язково поцікавтеся, скільки років компанія працює саме у потрібному вам напрямку та який у неї рівень виплат, тобто співвідношенню коштів, які компанія виплатила клієнтам, і тим, скільки вона отримує за свої послуги.

Сподіваємося, що ваш особистий вибір буде вдалим і гарантуватиме вдале співробітництво на багато років.

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ