Політика

Парасюку потрібно надати охорону, вважає спікер Ради

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман заявляє про необхідність надання охорони народному депутату України Володимиру Парасюку, на якого днем раніше було скоєно замах.

"Ми повинні надати охорону. Так ми вирішили це питання з народним депутатом Вікторією Войцицькою. Слідство триває, охорона (їй – ІФ) забезпечена. Також ми повинні зробити і стосовно Володимира Парасюку", - сказав він, відкриваючи ранкове пленарне засідання Верховної Ради України в четвер.

В. Гройсман відзначив ненормальність ситуації, "коли люди з бойовою зброєю, гранатою ходять вулицями і байдуже, кого це стосується –народного депутата чи просто громадянина".

Як повідомлялося, у В. Парасюка у середу ввечері невідомий кинув бойову гранату. Він не постраждав, осколки влучили в припарковані автомобілі. У Національній поліції України повідомили, що за результатами події відкрито кримінальне провадження за статтею КК, що передбачає відповідальність на життя державного чи громадського діяча.

Раніше, 17 березня вранці В. Войцицька повідомила, що під стіну її будинку невідомі кинули скляну банку з запальною рідиною, полум'я досягло другого поверху. За її заявою, їй була надана державна охорона

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ