Політика

Глава Мінінформполітики України обговорив із послом Польщі можливість співпраці експертів двох країн у сфері інформбезпеки

Міністр інформаційної політики України Юрій Стець обговорив із послом Польщі в Україні Генриком Літвіном питання інформаційної безпеки, повідомляє прес-служба Кабміну.

"Під час зустрічі сторони обговорили можливості співпраці експертного середовища, яке працює в Польщі над створенням Доктрини інформаційної безпеки, та експертами Мінінформполітики, які працюють над розробкою Концепції інформаційної безпеки", - йдеться в повідомленні Мінінформполітики, оприлюдненому в четвер.

У прес-службі також поінформували, що учасники зустрічі домовилися про подальшу координацію зусильі з метою реалізації спільних проектів між українською та польською сторонами, у рамках проведення низки круглих столів щодо подальшої співпраці.

"Ми маємо розпочати робочі зустрічі та круглі столи, щоб знайти шляхи вирішення спільних проблем, які існують сьогодні в інформаційному полі держав", - наводить прес-служба слова Ю.Стеця.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ