Події

Україна наполягає на пріоритетності повного і стабільного припинення вогню на Донбасі і пропонує провести додаткове засідання групи ТКГ для досягнення прогресу в розведенні сил

На початку дискусії на засіданні Тристоронньої контактної групи 10 червня українська делегація вкотре підкреслила пріоритетність встановлення стійкого і всеосяжного режиму припинення вогню.

"У рамках робочої групи з питань безпеки українська сторона знову акцентувала увагу на необхідності забезпечення повного і безперешкодного доступу СММ ОБСЄ до всієї тимчасово непідконтрольної території", - повідомляє прес-служба Офісу президента України за підсумками засідання.

Українська делегація також підкреслила готовність надати необхідні гарантії безпеки СММ ОБСЄ для розслідування інциденту з пошкодженням камери спостереження Спеціальної моніторингової місії в районі населеного пункту Петровське, який стався 2 червня 2020 року.

Українська делегація також запропонувала провести додаткове засідання групи з безпеки для досягнення прогресу в питанні розведення сил і засобів.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ