Події

На Полтавщині перекинувся мікроавтобус, чотири людини загинули, двоє в реанімації

Мікроавтобус Volkswagen, який прямував з Варшави в Запоріжжя, перекинувся в Полтавській області, в результаті загинули чотири людини, ще двоє знаходяться в реанімації.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Полтавської області, аварія сталася у вівторок близько 18.00 на 188 км автодороги Київ - Харків, поблизу села Пишне.

"Мікроавтобус Volkswagen, рухаючись у бік Харкова в Запоріжжя з Варшави, не впорався з керуванням та допустив наїзд на металевий відбійник. В результаті зіткнення автомобіль виїхав за межі проїжджої частини і перекинувся", - сказано в повідомленні.

За попередньою інформацією, в мікроавтобусі знаходилися шість осіб. В результаті ДТП три людини загинули на місці, ще одна померла в лікарні. Крім того, двоє людей, серед них водій, перебувають у реанімації.

На місці ДТП працює слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановлюють особи загиблих і травмованих, з'ясовують обставини і причини аварії.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ