Події

Рух транспорту станом на ранок четверга відновлено в усіх областях України - Укравтодор

 Держагентство автомобільних доріг України "Укравтодор" інформує, що станом на ранок четверга рух автотранспорту, обмежений напередодні на деяких дорогах, відновлено в усіх областях.

"Учора протягом доби складні погодні умови спостерігалися в Київській, Черкаській, Кіровоградській, Вінницькій, Одеській, Миколаївській, а ввечері - в Полтавській областях. Наразі рух транспорту відновлено в усіх областях", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому близько 9.00 четверга на сторінці Укравтодору в соцмережі Facebook.

У Держагентстві зазначають, що для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожні організації задіяли в роботі близько 1,5 тис. одиниць техніки та понад 2 тис. співробітників. У зв'язку з проведенням комплексу заходів з очищення покриття від снігу та обробки його протиожеледними матеріалами, а також для запобігання ускладненню дорожнього руху протягом доби впроваджувалися тимчасові обмеження на рух великовагових транспортних засобів на дорогах у семи областях.

"Наразі повністю знято всі обмеження і відновлено рух транспорту в Черкаській, Кіровоградській, Вінницькій, Одеській, Київській, Полтавській, Миколаївській областях ... З 8.00 24.01.2019 р. знято обмеження руху для великовагових транспортних засобів на а/д М-13 Кропивницький - Платонове, км 76 + 432 - км 157 + 067 (від кордону з Кіровоградською областю до кордону з Одеською областю)", - йдеться в інформації.

Також відкрито в'їзд для всіх видів транспорту до Кропивницького та Києва.

"Сьогодні протягом дня сніг із дощем і дощ спостерігатимуться в центральних і східних областях. Існує небезпека ожеледі", - додали в Укравтодорі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ