Події

Шуляк не має даних про застосування зброї бійцями ВВ і не знає, ким були ті, хто стріляв у чорній формі

Колишній командувач Внутрішніх військ МВС України Станіслав Шуляк заявляє, що йому не доповідали про застосування вогнепальної зброї військовослужбовцями Внутрішніх військ 18-20 лютого 2014 року.

"Доповіді про застосування вогнепальної зброї особовим складом Внутрішніх військ не надходили", - сказав він у суді, відповідаючи на запитання про те, чи відомо йому про застосування вогнепальної зброї військовослужбовцями Внутрішніх військ МВС у період масових акцій протесту, зокрема 18 і 20 лютого.

С. Шуляк повідомив, що йому невідомо, правоохоронці яких підрозділів застосовували зброю проти учасників акцій протесту вранці 20 лютого. Він також уточнив, що не був безпосереднім очевидцем подій на вул. Інститутській, однак пізніше дивився відеосюжети про подію.

Відповідаючи на запитання, чи може він ідентифікувати людей у чорній формі, які стріляли, чи це не були співробітники ВВ, чи відомо йому про їх належність до інших родів військ, С. Шуляк заявив: "Я не можу сказати про належність людей, які вели вогонь. Я не маю для цього достатньої інформації".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ