Події

"Авіалінії Харкова" відкривають прямий рейс із "Борисполя" до Пхукета

Авіакомпанія "Авіалінії Харкова" (входить до групи DCH Олександра Ярославського) у співпраці з туроператором Pegas Touristik відкриває прямий рейс з аеропорту "Бориспіль" (Київська обл ) до Пхукета (Таїланд).

"Починаючи з 19 листопада, протягом усього зимового сезону авіакомпанія виконуватиме безпосадочні рейси за маршрутом Київ-Пхукет-Київ з періодичністю приблизно раз на 10 днів", - повідомили кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" у прес-службі DCH.

Запланований час вильоту з Києва - 23.20, прибуття до Пхукета – о 14.20. Перельоти виконуватимуть на далекомагістральному комфортабельному лайнері Boeing-767, обладнаному салонами бізнес-і економ-класу.

"Прямі рейси на один з найпопулярніших тайських курортів протягом всієї зимової навігації виконуватимуть увперше в історії вітчизняної авіації", - цитують у прес-службі голову правління "Авіаліній Харкова" Миколу Нікітенка.

Рейс Київ-Пхукет-Київ - третій у списку далекомагістральних напрямків авіакомпанії, після Бангкока і Гоа. Також авіакомпанія планує відкрити чартерні рейси до Нха Транг (В'єтнам ) і Пунта Кану (Домініканська Республіка).

Компанія "Авіалінії Харкова" була створена в 1998 році. У 2001 -му припинила виконання авіарейсів. У 2008 р., у зв'язку з відсутністю активної діяльності, сертифікат експлуатанта компанії було анульовано.

Влітку 2012 року компанія увійшла до складу групи DCH Олександра Ярославського, керівництво якої ухвалило рішення розвивати "Авіалінії Харкова" для збільшення пасажиропотоку в Міжнародному аеропорту "Харків".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ