Події

"Авіалінії Харкова" відкривають прямий рейс з Києва до Домінікани

У середу, 27 листопада, авіакомпанія "Авіалінії Харкова" (входить до групи DCH Олександра Ярославського) в рамках спільної чартерної програми з туроператором Pegas Touristik відкриває прямий рейс з Києва до Пунта Кана (Домініканська Республіка), повідомляє прес-служба DCH.

"27 листопада "Авіалінії Харкова" розпочнуть літати за маршрутом Київ-Пунта Кана -Київ з регулярністю щодесять днів Планований час вильоту з Києва о 3.15 , час прибуття до Домініканської Республіки – 12.00", - йдеться в повідомленні прес-служби DCH.

Перельоти виконуватимуть на комфортабельному лайнері Boeing 767 з двома класами обслуговування - бізнес та економ.

Рейс Київ-Пунта Кана-Київ - п'ятий у списку далекомагістральних напрямів авіакомпанії, після Бангкока, Гоа, Таїланду.

Завдяки вдало розробленій схемі маршрутів, тривалість перельотів на всіх далекомагістральних рейсах авіакомпанії буде мінімальною порівняно з пропозиціями, що вже існують на ринку", - цитує прес-служба голову правління "Авіаліній Харкова" Миколу Никитенка.

Компанія "Авіалінії Харкова" була створена в 1998 році. У 2001 році вона припинила виконання авіарейсів. У 2008 р., у зв'язку з відсутністю активної діяльності, сертифікат експлуатанта компанії було анульовано.

Влітку 2012 року компанія увійшла до складу групи DCH Олександра Ярославського, керівництво якої вирішило розвивати "Авіалінії Харкова" з метою збільшення пасажиропотоку в Міжнародному аеропорту "Харків". З кінця травня 2013 р. юридичною особою - власником авіакомпанії є ТОВ "Азово-чорноморська інвестиційна компанія".

5 червня 2013 р. компанія отримала сертифікат експлуатанта. Наразі здійснюються чартерні перевезення за основними курортним напрямами, у перспективі розглядається питання організації регулярних пасажирських авіаперевезень. Парк повітряних суден "Авіаліній Харкова" представлено літаками B767-300ER і В737-800NG. Флот авіакомпанії розширюватимуть відповідно до затвердженого графіка розвитку мережі маршрутів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ