Вибори

Гриценко закликає Тимошенко, Порошенка, Бойка і Зеленського взяти участь у теледебатах

Лідер партії "Громадянська позиція", кандидат у президенти Анатолій Гриценко закликає Юлію Тимошенко, Петра Порошенка, Юрія Бойка і Володимира Зеленського зі своїми командами взяти участь у теледебатах у прямому ефірі.

"Досить популізму й віртуальних виборів з віртуальними обіцянками, роздати всім усе, збільшити вдвічі, вчетверо чи вдесятеро. Сьогодні закликав кандидатів, які мають шанс вийти в другий тур – Тимошенко, Порошенка, Бойка, Зеленського – взяти участь у відкритих дебатах у прямому ефірі на центральних каналах. Зі своїми командами!", - написав він на своїй сторінці в Facebook у вівторок.

На думку А.Гриценка, теледебати у прямому ефірі – єдиний спосіб відділити професійність від популізму, а реальний план дій від фальші.  

"Я готовий вийти на дебати з нашою командою, поважливе ставлення до опонентів - гарантую. Досить слоганів, бордів і реклам, фейків і популізму! Хто не боїться світла - виходимо до людей, у прямий ефір, і нехай люди зроблять свій свідомий вибір", - наголосив кандидат.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ