Вибори

У "Громадянській позиції" заявляють, що Гриценко не є фігурантом кримінальних справ ДБР

Кандидат у президенти України, лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко не є фігурантом кримінальних справ, які розслідує Державне бюро розслідувань, заявляють у його партії.

Прес-служба "Громадянської позиції" розповсюдила заяву, в якій назвала недостовірною поширену 22 січня в низці електронних ЗМІ інформацію про порушення кримінальної справи №6201800000000020 за ч. 1. ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем) проти А.Гриценка й оприлюднила відповідну виписку з єдиного реєстру досудових розслідувань.

"Ця виписка не має жодного посилання на колишнього міністра оборони Анатолія Гриценка. Через це уповноважений кандидата в президенти Анатолія Гриценка Руслан Чорнолуцький звернувся за роз'ясненнями до Державного бюро розслідувань, де йому повідомили, що ні в одній кримінальній справі ДБР Анатолій Гриценко не фігурує ні як обвинувачений, ні в як свідок", - наголошують у партії.

У "Громадянської позиції" розцінюють поширення такої неправдивої інформації як провокацію, яку пов'язують виключно з участю А.Гриценка у виборах президента України.

"Водночас Анатолій Гриценко завжди відзначав готовність до будь-якої співпраці з правоохоронними органами та надання будь-якої інформації, якою він володіє", - зазначають у партії.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ