13:24 22.06.2023

"Укренерго" тестує нове ПЗ для своїх підстанцій

2 мин читать
"Укренерго" тестує нове ПЗ для своїх підстанцій

НЕК "Укренерго" тестує нове програмне забезпечення для своїх підстанцій, повідомила компанія в четвер.

"Тепер наші фахівці зможуть швидше та ретельніше перевіряти роботу релейного захисту, а в разі пошкодження швидше реагувати та усувати їх. Це підвищить надійність роботи обладнання і мережі загалом", - зазначили в НЕК.

Як прокоментували в "Укренерго", тренінг, на якому українські релейники вчилися використовувати нову версію програмного забезпечення тестувальних приладів, провела компанія-розробник в особі американської Doble Engineering за сприяння Світового конгресу українців, проєкту Energize Ukraine.

"23 ліцензії на використання сучасного програмного забезпечення для тестування релейного захисту ми отримали як благодійну допомогу компанії Doble Engineerin", - поінформували в НЕК.

Як пояснили в компанії, релейний захист виявляє порушення в роботі основного обладнання підстанції й вимикає проблемну ділянку, не допускаючи масштабної аварії.

Наразі фахівці "Укренерго" вже використовують перевірочні пристрої компанії Doble для контролю процесорів релейного захисту на підстанціях.

"Працюючи в умовах війни та постійних пошкоджень енергетичної інфраструктури, наші інженери приділяють посилену увагу релейному захисту. З оновленим програмним забезпеченням їм буде простіше та швидше перевіряти захист обладнання підстанції", - зазначили в компанії.

Doble Engineering - американська компанія, що спеціалізується на виробництві обладнання для електропідстанцій: реле захисту, трансформаторів, вимикачів тощо. Компанія також надає консалтингові послуги та навчає персонал підстанцій.

Ukrainian World Congress - Світовий конгрес українців представляє інтереси понад 20 мільйонів українців у діаспорі більш ніж у 60 країнах світу та має статус міжнародної неурядової організації при Раді Європи.

Як повідомлялося, НЕК "Укренерго" та Світовий конгрес українців у січні 2023 року підписали меморандум про співпрацю та консолідацію зусиль у пошуку та придбанні енергетичного обладнання для відновлення магістральних мереж компанії.

Організація запустила проєкт Energize Ukraine, що працює над логістикою доставки обладнання для відновлення української енергосистеми.

 

РЕКЛАМА

ПОСЛЕДНЕЕ

Все контракты на древесину для фортификационных сооружений, заключенные Харьковской обладминистрацией, безавансовые - Синегубов

"Укрэнерго" завтра планирует ограничивать энергоснабжение только промышленности

"Укрнафтобуриння" призывает судей ШААС восстановить аннулированные спецразрешения предприятий

Шмыгаль: задача каждого министерства и министра - обеспечить энергетическую автономность учреждений критической инфраструктуры

Шмыгаль: энергосистема целостная и работает стабильно, однако генерации электроэнергии не хватает

"Укрэнерго" подтверждает введение ограничений э/э с 19:00 до конца суток, просит экономить

Открытие аэропорта во Львове поможет закрыть небо над Украиной - глава Львовской обладминистрации

Ряд облэнерго сообщает об изменении в их регионах продолжительности ограничений э/э в пятницу

Делегация Украины в Аргентине и Чили предлагает свободную торговлю и участие в восстановлении - Минэкономики

Ситуация с э/э улучшится на следующей неделе с потеплением, но ее дефицит будет сохраняться еще долго – глава "Укрэнерго"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА