Економіка

У рамках ДФРР у 2017 році буде профінансовано майже 800 інвестпроектів в Україні, зокрема соцоб'єкти - Зубко

 Уряд схвалив додатковий перелік інвестиційних проектів регіонального розвитку з обсягом фінансування понад 98 млн грн в рамках Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР), повідомляє прес-служба віце-прем'єр-міністра - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка.

"Ці кошти ДФРР направляються на такі інвестпрограми, як будівництво і реконструкція соціальних об'єктів (лікарні, школи, поліклініки), відновлення бруківки інфраструктури, проведення термомодернізації тощо. Загалом у рамках ДФРР в 2017 році буде профінансовано майже 800 інвестиційних проектів в регіонах України", - повідомив Г.Зубко за результатами засідання уряду в середу.

За його словами, до проекту розпорядження про фінансування за рахунок ДФРР внесли проведення термомодернізації шкіл у Вінницькій, Донецькій, Запорізькій, Одеській та Тернопільській областях, реконструкцію лікувальних установ, садків, шкіл, стадіонів у Запорізькій, Одеській, Полтавській та Чернігівській областях, реконструкцію мостового переходу в Луганській області, будівництво спортмайданчиків зі штучним покриттям в Херсонській області.

У прес-службі віце-прем'єра нагадують, що загальний обсяг фінансування ДФРР на 2017 рік становить 3,5 млрд грн.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ