20:36 27.08.2020

Про україно-американську Firefly Aerospace Макса Полякова знімуть документальний фільм: вийшов трейлер

1 хв читати

Ракетобудівна компанія Firefly Aerospace анонсувала вихід першого документального фільму про космічний стартап. Офіційний трейлер вже доступний до перегляду з українським дубляжем на Youtube - каналі співзасновника компанії міжнародного бізнесмена Макса Полякова:

Всю історію Firefly Aerospace від моменту створення, банкрутства та відродження знімала творча студія Edwards Media. З 2016 року команда на чолі з режисером Скотом Едвардсом знімає незалежний документальний фільм про компанію Firefly, намагаючись зафіксувати всю історію стартапу і показати всі відтінки впливу компанії на світ. Крім перших осіб компанії у зйомках фільма також беруть участь працівники, журналісти спеціалізованих космічних видань, експерти галузі та місцеві жителі, які мешкають по сусідству з Firefly у Остіні, Техас.

Очікується, що фільм вийде у кінці року після фінальних зйомок  — першого запуску легкої ракети-носія Alpha на орбіту Землі. Нещодавно компанія оголосила, що запуск намічено на кінець осені 2020.

Firefly Aerospace — приватне аерокосмічне підприємство, зі штаб-квартирою в Остіні (Техас, США), яке розробляє легкі ракети-носії для запуску вантажів у космос. Завдяки інвестиціям бізнесмена Макса Полякова компанія змогла побудувати ракету і вже пройшла основні випробування. Компанія співпрацює з NASA, військово-повітряними силами США, Aerojet Rocketdyne та іншими. Перший запуск ракети Alpha має відбутися в 2020 році.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чи потрібна мілітаризація українського суспільства: ставлення громадян

Оцінка громадської думки щодо діяльності українських органів влади, ефективності управління та напрямків розвитку країни

Ставлення українців до країн Близького Сходу та Центральної Азії

Презентація Другого всеукраїнського рейтингу мистецьких закладів вищої освіти

Динаміка зовнішньої і внутрішньої політичної ситуації довкола війни

Український Червоний Хрест заявляє про свою рішучість у боротьбі з корупцією та іншими порушеннями корпоративних норм

Брифінг голови Київської міської організації Українського Червоного Хреста Тетяни Гоєнко щодо підозр у неправомірній діяльності колишньої керівниці районної організації Українського Червоного Хреста в Києві

У Київраді планують заблокувати захист зелених зон

Кадрові та структурні зміни в українській владі. Що за ними?

Прес-конференція засновників Громадської спілки "Маніфест 42" на тему "Тилові силовики проти бізнесу: корупційний тиск продовжується"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА