18:44 01.02.2019

Вілкула облили зеленкою в Бердянську, нападника доправили до поліції

2 хв читати
Вілкула облили зеленкою в Бердянську, нападника доправили до поліції

Активісти партії "Національний корпус" облили зеленкою кандидата в президенти від партії "Опозиційний блок - Партія миру та розвитку" Олександра Вілкула в м. Бердянську Запорізької області.

"Протидія російському реваншу: Олександра Вілкула "тепло зустріли" в Бердянську", - йдеться в повідомленні на сторінці "Нацкорпусу" в соцмережі Facebook, проілюстрованому фотографіями з місця нападу, в результаті якого обличчя політика виявилося забрудненим зеленкою.

У партії також заявили, що спільно з місцевою молоддю та ветеранами АТО зірвали зустріч О.Вілкула з жителями селища Мангуш Донецької області.

"Вілкул зі своєю командою їздить Україною та закликає людей до капітуляції перед РФ. Українці бачили такі зібрання в 2014 році, після яких відбулася окупація Криму та розпочалася війна. Зараз ми не маємо права на другу помилку!.. Сепаратистам вистачає нахабства їздити з проросійської агітацією Приазов'ям, але схід України був і буде українським", - йдеться в повідомленні.

У поліції повідомляють, що встановили особу нападника - це місцевий житель 1985 р. н., його вже доправили до Бердянського відділу поліції. "Наразі встановлюються всі обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження та затримання правопорушника", - йдеться в повідомленні.

За даними правоохоронців, кілька десятків городян заблокували вхід до палацу культури на Азовському проспекті в місті, в якому мала відбуватися зустріч кандидата з місцевими жителями. Коли кандидат вийшов зі свого автомобіля, його не пропустили до зали та облили зеленкою.

"Незалежно від політичних поглядів і смаків звертаємося до громадян бути ввічливими один до одного, толерантними та не піддаватися на провокації. Нікому не дозволено здійснювати правопорушення та злочини. На кожен факт поліція реагуватиме миттєво та згідно з чинним законодавством", - йдеться в повідомленні відділу комунікації поліції Запорізької області

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чи потрібна мілітаризація українського суспільства: ставлення громадян

Оцінка громадської думки щодо діяльності українських органів влади, ефективності управління та напрямків розвитку країни

Ставлення українців до країн Близького Сходу та Центральної Азії

Презентація Другого всеукраїнського рейтингу мистецьких закладів вищої освіти

Динаміка зовнішньої і внутрішньої політичної ситуації довкола війни

Український Червоний Хрест заявляє про свою рішучість у боротьбі з корупцією та іншими порушеннями корпоративних норм

Брифінг голови Київської міської організації Українського Червоного Хреста Тетяни Гоєнко щодо підозр у неправомірній діяльності колишньої керівниці районної організації Українського Червоного Хреста в Києві

У Київраді планують заблокувати захист зелених зон

Кадрові та структурні зміни в українській владі. Що за ними?

Прес-конференція засновників Громадської спілки "Маніфест 42" на тему "Тилові силовики проти бізнесу: корупційний тиск продовжується"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА