14:21 11.12.2019

"1+1 media" та "Київстар" запускають спільний сервіс "Київстар ТБ" із доступом для абонентів будь-яких інтернет-провайдерів

2 хв читати
"1+1 media" та "Київстар" запускають спільний сервіс "Київстар ТБ" із доступом для абонентів будь-яких інтернет-провайдерів

Медіагрупа "1+1 media" та оператор мобільного зв'язку компанія "Київстар" об'єднали на платформі "Київстар ТБ" спільний проект "Домашнє телебачення" і послугу Kyivstar Go TV, відкривши доступ до платформи для абонентів будь-яких інтернет-провайдерів, повідомляється на сайті "1+1 media".

"Київстар ТБ" - це нове рішення, що дозволить користувачам сервісу дивитись телевізійні канали та контент відеобібліотеки з різних пристроїв та у будь-якому місці, де є доступ до швидкісного фіксованого або мобільного інтернету", - уточнюється в повідомленні.

Згідно з релізом, на платформі доступні понад 150 телеканалів і більше ніж 7 тис. фільмів і серіалів, є можливість переглядати контент на п'яти пристроях без додаткової плати (смартфон, планшет, ноутбук, SmartTV і ТВ-тюнер), є функції паузи та запису ефіру.

Для абонентів "Київстар" інтернет-трафік під час перегляду "Київстар ТБ" не тарифікується.

"Амбіції у проекту дуже високі, ми націлені на лідерство в сегменті", - наводить прес-служба слова виконавчого директора та директора напряму платного телебачення групи "1+1 media" Ярослава Пахольчука.

Додаток "Київстар ТБ" буде доступний в App Store та Play Market з 13 грудня. Доступна також web-версія додатка та можливість перегляду за допомогою ТВ-приставки.

Вартість послуги - від 40 до 220 грн/міс.

Медіахолдинг "1+1 медіа", контролює телеканали "1+1", "2+2", ТЕТ, "ПлюсПлюс", "1+1 International" та "УНІАН-ТБ" та "Бігуді", а також інформагентство "УНІАН", інтернет-проекти "Главред" і "Телекритика". Холдинг також має власний виробничий департамент, до нього входять VOD-платформа "1+1 video" та Вища школа Media & Production. Основним власником групи є бізнесмен Ігор Коломойський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА