14:26 08.11.2023

До Ради надійшла заява Гутцайта про відставку з посади міністра молоді та спорту

1 хв читати
До Ради надійшла заява Гутцайта про відставку з посади міністра молоді та спорту

До Верховної Ради надійшла заява про відставку Вадима Гутцайта з посади міністра молоді та спорту України, повідомив голова українського парламенту Руслан Стефанчук.

"До Верховної Ради надійшла заява міністра молоді та спорту України Гутцайта В.М. про відставку. Заяву буде розглянуто найближчим часом", - написав спікер на своїй сторінці у фейсбуці в середу.

Верховна Рада призначила Вадима Гутцайта міністром молоді та спорту 4 березня 2020 року під час пакетного голосування за новий Кабінет Міністрів України.

Гутцайт народився 6 жовтня 1971 року. Фехтувальник на шаблях, учасник Олімпійських ігор 1992, 1996 і 2000 років, олімпійський чемпіон 1992 року в командному заліку. Тренер, заслужений тренер України (2003), член виконкому НОК.

У 2017 році очолив Федерацію фехтування України, а у 2018 році - департамент молоді та спорту Київської міської державної адміністрації.

На позачергових парламентських виборах 2019 року був занесений до виборчого списку партії "Слуга народу" під №81, але потім відмовився від участі у виборах, заявивши, що буде більш корисним у виконавчій владі, ніж у парламенті. 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Берінчик виграв титул чемпіона світу з боксу за версією WBO в легкій вазі

Усик переміг Ф'юрі в бою за звання абсолютного чемпіона світу

УСИК СТАВ АБСОЛЮТНИМ ЧЕМПІОНОМ СВІТУ З БОКСУ В НАДВАЖКІЙ ВАЗІ

Ольга Харлан виграла "срібло" в Пловдиві

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули вже 456 українських спортсменів і тренерів

Світоліна пройшла в 1/8 фіналу турніру WTA 1000 у Римі

Ломаченко повернув собі титул чемпіона світу в легкій вазі за версією IBF

Україна вимагає відсторонити від олімпійської кваліфікації екіпажі російських і білоруських веслувальників - НОК

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА