16:57 19.02.2013

Спортсмени з 9 країн світу візьмуть участь у фіналі Кубку світу з фристайлу на "Буковелі"

2 хв читати

Понад 60 спортсменів з Канади, США, Японії, Китаю, Великобританії, Казахстану, Швейцарії, Білорусі, Австралії, а також України візьмуть участь у фінальних змаганнях Кубка світу з фристайлу на гірськолижному туристичному комплексі "Буковель" (с. Поляниця Яремчанської міськради Івано-Франківської області).

"Участь таких великих держав із великими світовими досягненнями в цьому Кубку світу свідчить про довіру до нашої держави та про довіру до організаторів цих змагань, і нам потрібно зробити все, щоб ці змагання відбулися на найвищому рівні", - сказав заступник голови Івано-Франківської обладміністрації Роман Іваницький на прес-конференції у вівторок.

Він звернув увагу на те, що вперше з області здійснюватиметься пряма трансляція на спортивні канали Європи і світу. Розпочнеться вона 23 лютого о 18.50, а також вперше на змаганнях такого рівня буде облаштовано глядацьку зона на 1 тис. сидячих місць.

"Ці змагання ми маємо оцінювати з позиції стратегічних завдань з розвитку нашої області, я маю на увазі розвиток туристичної інфраструктури. Це прекрасний привід для того, щоб про туристичний потенціал нашої області заговорили на весь світ", - наголосив Р.Іваницький.

За даними начальника управління у справах сім'ї, молоді та спорту Івано-Франківської обладміністрації Мирослава Карабіна, для проведення фінального етапу Кубка світу з фристайлу Державна служба молоді та спорту України та Федерація лижного спорту України виділили 2,8 млн грн на проживання та харчування учасників змагань, оплату транспортних витрат, спорудження трампліну для змагань.

М.Карабін висловив жаль з приводу того, команда Російської Федерації не підтвердила своєї участі у змаганнях , і повідомив, що першою у вівторок вранці прибула делегація з Канади.

Як повідомлялося, фінальний етап Кубка світу з фристайлу відбудеться в "Буковелі" 18-24 лютого.

Івано-Франківська обладміністрація створила оргкомітет із підготовки та проведення фіналу цих змагань.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Світоліна пройшла в 1/8 фіналу турніру WTA 1000 у Римі

Ломаченко повернув собі титул чемпіона світу в легкій вазі за версією IBF

Україна вимагає відсторонити від олімпійської кваліфікації екіпажі російських і білоруських веслувальників - НОК

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

Помер український футболіст і тренер Михайло Фоменко

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА