18:35 25.04.2024

Полірування кузова - ефективний спосіб усунення подряпин чи маркетинговий хід

2 хв читати

Реклама

Серед автомобілістів уже давно точаться суперечки щодо полірування автомобіля. З одного боку, ентузіасти та професіонали рекламують його як ефективний метод усунення подряпин. З іншого боку, скептики вважають, що це черговий хитрий маркетинговий хід для виманення у споживачів їхніх грошей.

Але що ж таке полірування машини насправді? Чи має воно переваги? Або ж, навпаки, лише нашкодить? Розкриймо усю правду.

Полірування автомобіля: що це і які його переваги

Полірування автомобіля - це процедура, спрямована на відновлення блиску та сяйва лакофарбового покриття транспортного засобу. По суті, полірування передбачає використання абразивних складів, які видаляють тонкий шар прозорого покриття, відкриваючи під ним гладку і глянцеву поверхню. Серед переваг полірування:

1. Покращення зовнішнього вигляду. Усуваючи подряпини, плями від води й інші дефекти, якісне полірування авто зробить ваш автомобіль схожим на новий.

2. Захист лакофарбового покриття. Полірування не тільки покращує зовнішній вигляд, але й забезпечує захист лакофарбового покриття. Видаляючи забруднення й дефекти, воно запобігає подальшому пошкодженню й допомагає зберегти цілісність прозорого покриття.

3. Підвищення вартості перепродажу. Доглянутий і відполірований автомобіль має вищу вартість під час перепродажу. Потенційних покупців більше привабить авто, яке має бездоганний і доглянутий вигляд.

Процес полірування: основні етапи

Процес полірування складається з кількох ключових етапів. По-перше, автомобіль необхідно ретельно очистити, щоб видалити бруд. Далі вибирається відповідний засіб залежно від того, які самі дефекти були виявлені на автомобілі.

Після того, як засіб підібрано, його наносять на подушечку спеціальної машини та м'якими рухами полірують автомобіль. Після полірування залишки видаляються за допомогою мікрофібрової ганчірки.

Тож чи насправді полірування кузова від подряпин шкідливе? Ні, навпаки, воно допомагає покращити зовнішній вигляд автомобіля. Однак використання неправильних засобів або технік може завдати шкоди. Тож, аби уникнути проблем, радимо звернутися до професіоналів Stek Odesa.

Де замовити послугу полірування в Одесі

Детейлінг студія STEK Odesa має понад 10 років досвіду у сфері захисту та догляду за автомобілями. Під час полірування майстри студії використовують виключно якісні матеріали від STEK, тож подряпини й плями з кузова однозначно зникнуть. Також на виконані роботи надається гарантія.

Окрім видалення подряпин на авто Одеса, Stek Odesa також пропонує послуги покриття авто плівкою чи керамікою, хімчистку тощо.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА