14:05 18.04.2024

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

5 хв читати

Реклама

Сучасний чоловічий одяг - це не тільки про функціональність, це про вираження індивідуальності. Відображаючи плин часу, за допомогою чоловічої моди легко створювати унікальні образи, поєднуючи в собі комфорт, стиль і актуальність.

Вибір стилю чоловічого одягу залежить як від особистих уподобань, сезонності та, звісно ж, від способу життя. Одяг має відображати Ваш характер і настрій, відмінно поєднуватися з базовими речами з гардероба. Під час вибору звертайте увагу не тільки на зовнішній вигляд, а й на якість матеріалів. Високоякісний одяг служить довго, приносячи задоволення від носіння.

Модні тенденції в чоловічому образі: Акценти в деталях

Тренди в чоловічому одязі досить циклічні. Однак, чимало цікавих рішень перекочовують з року в рік. А чи це не "паличка-виручалочка" для тих - хто бажає залишатися в тренді, і при цьому не купувати одяг, що швидко втрачає свою актуальність? Давайте розглянемо основні поточні модні тенденції в чоловічому образі:

  • Поєднання різних стилів в одному аутфіті. Наприклад - вулична мода зі спортивним стилем, класика з гранжем.
  • Монохромні образи з одним акцентом.
  • Увага до деталей: нестандартні фасони, комбінування різних візерунків і принтів, великі малюнки та логотипи. Зверніть увагу також і на трендові відтінки року - жовтий, димчастий блакитний, фісташковий, помаранчевий, запорошений рожевий, неонові тони.
  • Denim total look. Куртки з сорочковим коміром, об'ємні бомбери, жилети, тренчі міді, сорочки, комбінезони, кепки з кольорового деніму також актуальні.
  • Трикотаж у базових відтінках - коричневий, бежевий, сірий, білий, грифельний.
  • Oversize не покидає подіуми останні роки. Щоб look виглядав не мішкуватим, обирайте одну трендову оверсайз річ в образі: водолазки яскравих тонів або з принтом, худі та кофти на блискавці, жилети на ґудзиках, футболки з подовженим рукавом, широкі штани та шорти.

Порада: Створіть базовий гардероб - набір із речей, які легко комбінувати між собою. Це спростить створення стильного і не перевантаженого образу. А також заощадить бюджет під час оновлення гардероба і купівлі трендового одягу, який відмінно розбавить базові елементи в аутфітах і створить необхідний модний акцент.

Стильні образи для чоловіків у різних стилях: Пошук натхнення

Вибір стилю чоловічого одягу залежить від особистих вподобань, сезонності і, звісно ж, від способу життя. Одяг має відображати Ваш характер і настрій, відмінно поєднуватися з базовими речами з гардероба. Під час вибору звертайте увагу не тільки на зовнішній вигляд, а й на якість матеріалів. Високоякісний одяг служить довго, приносячи задоволення від носіння.

Класика, кежуал, street style: кожен стиль надає чоловікові можливість виразити себе. Створюйте свої унікальні образи, поєднуючи елементи різних стилів. Не забувайте про аксесуари - вони можуть стати ключовими деталями будь-якого аутфіта.

Класичний стиль одягу: Вічна елегантність

Classic - це не просто стиль, це мистецтво бути поза часом. Тренчі, пальта, піджаки, сорочки, джемпери та пуловери, штани здатні продемонструвати лаконічність образу, витонченість смаку.

Важливо пам'ятати, що класичний стиль одягу - це не тільки чорно-біла гама. Сучасні модні тенденції допускають експерименти з кольором, зберігаючи при цьому вишуканість форм і ліній. Додайте яскравий акцент - наприклад, кольорову краватку або шкарпетки з принтом - щоб оживити класичний look. І не забувайте про важливі аксесуари - запонки, нагрудну хустку, наручний годинник. Рекомендуємо звернути увагу на вдалі поєднання для створення класичних образів:

  • Для ділової зустрічі або до офісу ідеальним рішенням буде поєднання класичних штанів зі стрілками з пуловером з V-подібним вирізом горловини і в тонку смужку, сорочкою, краваткою в тон взуттю, тренчем і туфлями дербі.
  • Для офіційних заходів і святкових подій - стандартний образ: костюм-трійка з жилетом + біла сорочка + однотонна краватка + туфлі оксфорди. Якщо бажаєте урізноманітнити look, обирайте костюм у клітинку або смужку світліший за основну тканину на кілька тонів.

Повсякденний чоловічий одяг: Стиль і зручність на кожен день

Casual style у чоловічій моді - це свобода руху та максимальна зручність. Джинси, футболки, куртки - це базові елементи гардероба для активного життя. Однак, навіть у повсякденному чоловічому одязі, варто звернути увагу на деталі. Якісні матеріали та правильний крій можуть зробити образ неповторним. Експериментуйте з текстурами та шарами - комбінуйте трикотаж із денімом, додавайте кеди чи кросівки. Наприклад:

  • Той самий casual на кожен день - гольф + кардиган + штани чінос + лофери.
  • Злиття кежуал і гранж стилів створює воістину модне поєднання: футболка з абстракцією + джинсова сорочка + джинси + шкіряна куртка/плащ + черевики.
  • Створіть трендовий монохромний образ у sport casual style: подовжений лонгслів + бомбер + облягаючі джинси рвані + кросівки + кепка.

Чоловічий стріт стайл: Індивідуальність у кожній деталі

Street style - це свобода творчості та вираження власної унікальності. Кросівки, широкі штани, футболки/светри/кофти з яскравими принтами - елементи стріт-моди можуть вплітатися в будь-який образ, надаючи йому зухвалості та характеру. Важливо пам'ятати, що чоловічий стріт стайл не обмежується певними правилами: головне - щоб Ви почувалися комфортно і впевнено. Сміливо експериментуйте з аксесуарами: шапки, сумки, сонцезахисні окуляри надають образу завершеності.

  • Багатошаровий трендовий образ для сміливих модників - худі/кофта в клітинку на блискавці + укорочені широкі штани із защипами і зі стрілками + тренч максі + масивні кросівки + яскрава шапка грубої в'язки.
  • Оверсайз светр в'язаний з високим горлом + джогери + джинсова куртка з капюшоном + високі черевики зі шнурівкою.
  • Тонкий джемпер з яскравим візерунком/великим принтом + джинси з потертостями + об'ємна коротка стьобана куртка + черевики челсі на тракторній підошві.

Різноманітність стилів у чоловічому одязі дає можливість висловлювати індивідуальність і при цьому відповідати останнім модним тенденціям. Тренди в чоловічому одязі можна легко впровадити в базовий гардероб, дотримуючись наших порад, і створювати унікальні стильні і, звісно ж, комфортні образи для різних випадків. Не бійтеся експериментувати і пам'ятайте, що правильно створений аутфіт - це візитна картка першого враження про Вас.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

Відома українська співачка Jerry Heil стала амбасадором бренда "Моршинська"

В Україні стартувала благодійна ініціатива «Із сердечком обирай – госпітальєрок одягай»

Альянс українських організацій громадянського суспільства та віцепрем'єр Верещук обговорили співпрацю з міжнародними донорами

Купувати одяг оптом з Туреччини стало легше

Найкращі онлайн майданчики для купівлі автомобіля в Україні

РФ здійснила цілеспрямовану атаку на цивільне населення Одеси, - Посольство України в Ізраїлі

Культурна спадщина Києва: літаючу тарілку буде збережено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА