14:51 31.01.2023

За допомогою TimberBot деревообробники уклали понад 600 контрактів

1 хв читати

У вересні минулого року ГС «Асоціація деревообробних підприємств України» впровадила бета-версію TimberBot – телеграм-бот. Цей інструмент полегшує учасникам ринку пиломатеріалів та деревини пошук клієнтів та постачальників відповідно.

Після реєстрації достатньо ввести заявку на купівлю чи продаж необробленої деревини або пиломатеріалів, вказати відповідні критерії, вид продукції, бажаний регіон, вартість, після чого користувачі будуть отримувати автоматичні сповіщення щодо появи відповідних пропозицій.

Кількість користувачів TimberBot сьогодні становить понад 3500 підприємств та організацій та продовжує зростати. З вересня 2022 року учасниками боту було опубліковано понад 5000 заявок та укладено близько 650 договорів.

«В першу чергу ми створювали цей інструмент для оптимізації процесу пошуку покупців членами нашої асоціації деревообробників. Сьогодні ж приємно констатувати, що ним користуються й представники суміжних галузей таких як будівельна, транспортна тощо. Ми постійно працюємо з учасниками ринку й намагаємось поліпшити умови купівлі-продажу сировини. Зробити цю процедуру максимально простою, прозорою та швидкою. І саме в цьому допомагає TimberBot – телеграм-бот. Скористатися цим інструментом та оцінити його роботу сьогодні може кожен охочий», - зазначив Голова ГС «АДПУ» Павло Васильєв.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА