10:00 08.12.2022

Обласна влада відзначила внесок ГК “Пространство” у допомогу постраждалим від війни

2 хв читати

Одеська обласна рада та Одеська обласна військова адміністрація відзначили внесок групи компаній “Пространство” та особисто її керівника Олександра Селезньова у питанні допомоги постраждалим від війни.

З нагоди Міжнародного дня волонтерів голова Одеської облради Олександр Діденко нагородив О. Селезньова за його роботу в Гуманітарному штабі, відновлення ЖК “Тірас”, який постраждав внаслідок ракетної атаки, та іншу благодійну й волонтерську діяльність.

Нагадаємо, ГК “Пространство” допомогла відновити чотири поверхи у двох секціях пошкодженої будівлі, включаючи опорні конструкції, системи електро- та водопостачання, ліфтове обладнання.

“Відновлення ЖК “Тірас” – це чудовий приклад щирого та ефективного об'єднання людей, влади та бізнесу навколо важливого завдання. Запорукою успіху стало те, що кожен прагнув допомогти людям у цій біді, тому робота йшла швидко та злагоджено”, – наголосив О. Селезньов.

Він також додав, що визнання з боку обласної влади – це насамперед визнання необхідності та професійності тієї самовідданої роботи, яку від початку війни веде команда “Пространства” для одеситів та переселенців у нашому місті.

Крім відновлення постраждалої будівлі ГК “Пространство” надала необхідні приміщення для роботи Одеської обласної організації Червоного Хреста та допомогла в організації логістики у перші тижні війни, коли країна та суспільство були багато в чому дезорієнтовані. Також за підтримки команди "Пространство" на базі Червоного Хреста працює цілодобова лінія психологічної допомоги.

Сам А. Селезньов із перших днів війни працював у Гуманітарному штабі. Використовуючи ресурси компанії, він допоміг організувати доставку та розподіл в Одесі 1,5 тис. тонн гуманітарних вантажів.

А реабілітаційний центр Promed, який також належить до ГК “Пространство”, допомагає у реабілітації військових, які отримали поранення. За допомогою лікарів та тренерів центру українські солдати та офіцери відновлюються після операцій, черепно-мозкових травм, мінно-уламкових поранень. Програми відновлення розроблено згідно з європейськими протоколами. Наразі на базі центру також відкрився центр психологічної допомоги військовим та їхнім родинам.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА