10:43 23.09.2021

Компанія Mars опублікувала результати 2020 року з реалізації "Плану сталого розвитку через покоління"

2 хв читати

План передбачає впровадження змін у трьох напрямках, які Mars схарактеризував, як "Здорова планета", "Успішне суспільство" і "Загальний добробут". Сформований звіт за підсумками 2020 року містить вже досягнуті результати й довгострокові цілі компанії.

У межах напрямку "Здорова планета" Mars прагне до зниження впливу виробництва на навколишнє середовище. Наразі викиди парникових газів зменшені на 7,3%. Планується, що у 2025 році цей показник становитиме 27%, а у 2050-му — 67%. Також мета компанії — зменшити нераціональне використання води, починаючи зі скорочення у 50% до 2025 року. Сьогодні цей показник становить 16%.

Важливий крок у збереженні екології — перехід на безвідходне виробництво. Уже зараз 21,7% усіх пакувальних матеріалів, що застосовуються корпорацією Mars, це багаторазове, біорозкладне або переробне пакування. Водночас використання первинного пластику зменшено на 1,9%. Очікується, що у 2025 році ці показники становитимуть 100% і 25% відповідно.

Другий напрямок, у якому Mars впроваджує свої ініціативи, — це "Успішне суспільство". Компанія допомагає фермерам збільшити доходи за допомогою спеціальних програм і постійної взаємодії з фермерськими спільнотами. Найближча ціль: покращити життя 1 мільйона людей, залучених у виробничому ланцюжку корпорації Mars.

Мета, яку ставить перед собою компанія, реалізуючи третій напрямок: просувати науку, інновації, харчування і маркетинг, щоб допомогти мільярдам людей і домашніх тварин підтримувати більш здорове і щасливе життя. Зокрема, Mars впроваджує здорову робочу культуру на своїх підприємствах, а також постійно інвестує у створений Глобальний центр безпеки харчових продуктів.

"Незважаючи на те, що в період пандемії нам і нашим діловим партнерам довелося впровадити нові методи діяльності, ми продовжуємо досягати результатів у тих напрямках, які є для нас ключовими", — зазначив представник Mars.

Повний текст звіту доступний за посиланням.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА