15:29 21.11.2019

EE Real Estate Forum & Project Awards 2019

1 хв читати

26 листопада в Києві відбудеться міжнародний інвестиційний форум і вручення премії в сфері нерухомості - V Eastern Europe Real Estate Forum & Project Awards 2019

У програмі заходу чотири дискусійні панелі. Основний фокус - успіх Грузії як країни, якій вдалося залучити мільярдні іноземні інвестиції.

Спрямування форуму на практичні успішні кейси в реалізації проектів нерухомості. Серед гостей і спікерів - українські та закордонні девелопери, інвестори, розробники, архітектори, представники провідних консалтингових і брокерських компаній.

На завершення вечора відбудеться нагородження переможців EE Real Estate Awards. Професійне міжнародне журі обере кращих у 22 номінаціях. Переможці премії автоматично стають номінантами європейських премій - CRE Awards, що відбудеться у Будапешті (Угорщина) 30 січня 2020 року, а переможці у номінаціях "Brokerage Company of The Year" та "Retail of The Year" - CEE Retail Awards, що відбудеться 6 лютого 2020 року у Варшаві (Польща).

Форум і премія відбудуться в InterContinental Kyiv за адресою Велика Житомирська, 2 А. Організатори події UREClub спільно з EuropaProperty.com. Партнери – CUSHMAN & WAKEFIELD, FIABCI-Ukraine, CBRE Ukraine, DLA PIPER, NEW WORK, ІнтергалБуд, PRAGMATIKA, Архітектурна практика, PropertyGeorgia, LAMINAM, ARCHITECTURE OF THE FUTURE, PRAGMATIKA, ЛУН, Бизнес WOMEN, Nedvizhka.ua, SanBenedetto.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА