13:22 23.10.2017

Премьера шоу "Цирк Рекордов" от цирка "Кобзов" состоится 25 октября на Троицкой площади

2 мин читать

(подается на языке оригинала)

Запрошуємо ЗМІ на грандіозну прем’єру шоу "Цирк Рекордів" від цирку "Кобзов", яка відбудеться 25 жовтня о 19:00 (Троїцька площа, метро Олімпійська).

"Цирк Рекордів" – шоу-програма світового рівня, без участі тварин. Шоу побудоване виключно на номерах світового рівня за участі акробатів, гімнастів, еквілібристів, жонглерів та коміків.

Головна принада шоу – колектив Gerling Group з Колумбії – переможці найпрестижнішого фестивалю циркового мистецтва в Монте-Карло 2017 року, рекордсмени Книги рекордів Гіннеса. У програмі вони демонструють три номера: "Канатоходці", "Мотоциклісти в сфері" та "Колесо сміливості", перші два з яких внесені до Книги Гіннеса.

"Цирк Рекордів" має ще одну цікавинку – унікальне "Тесла-шоу" – номер, в якому людина пропускає через себе електричний заряд в 10 тисяч вольт. "Цирк Кобзов" чи не найперший у світі, хто включив подібний номер до свого шоу. Це світове ноу-хау, яке вимагає дуже кропіткої технічної підготовки. Номер є одним з найскладніших у програмі з технічної точки зору.

У шоу також представлено безліч інших сильних та екстремальних номерів серед яких 15-ти річна еквілібристка Вікторія Дзюба - володарка золотої нагороди 3-го Міжнародного фестивалю цирку в місті Ашдод (Ізраїль) і 6-го Міжнародного циркового фестивалю "Золотий трюк Кобзова", а також гран-прі на Дитячому всеукраїнському фестивалі "зірки майбутнього".

Дует "Miracle" (Євгенія Оболоніна і Роман Хафизов) - бронзові призери 6-го Міжнародного циркового фестивалю "Золотий трюк Кобзова", призери Міжнародного фестивалю циркового мистецтва "Ідол" і Міжнародного циркового фестивалю "Місто Фігерес". Володарі спеціального призу Європейської циркової асоціації, вони по праву вважаються одним із самих естетичних акробатичних дуетів у світі.

А також клішник із Чилі (переможець конкурсу "Іспанія має талант"), жонглери (переможці циркового фестивалю в Монте-Карло 2009 року).

Усі трюки виконуються наживо, без страховок.

Під час шоу, буде зафіксований новий рекорд цирку "Кобзов", "Найбільша кількість канатоходців в піраміді, під час виконання циркового номера", який буде занесений до Національного Реєстру Рекордів України.

Акредитація: (097) 173-80-73, [email protected]

Вадим Гребенюк – PR-директор цирку "Кобзов"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА