19:03 08.10.2019

Телефонна розмова Зеленського і Трампа не матиме негативних наслідків для України

1 хв читати
Телефонна розмова Зеленського і Трампа не матиме негативних наслідків для України

Критика на адресу Євросоюзу, Німеччини та Франції, яка пролунала в телефонній розмові президента США Дональда Трампа з президентом України Володимиром Зеленським 25 липня, не матиме жодних негативних наслідків, переконаний спеціальний радник президента Єврокомісії з питань відносин з Україною, екс-депутат Європарламенту від ФРН Ельмар Брок.

"Послухайте... Нам відомий стиль Трампа по телефону... і причина того телефонного дзвінка. Тому це не матиме наслідків для європейської політики. Не буде жодних негативних наслідків", - сказав Брок в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна", відповідаючи на запитання про те, чи не можуть вплинути слова Зеленського про те, що ЄС і, зокрема, Німеччина та Франція, недостатньо надають допомогу Україні на позицію Берліна щодо санкцій проти Росії.

При цьому спеціальний радник президента Єврокомісії з питань відносин з Україною зазначив, що Європейський Союз незмінно продовжує введені проти РФ санкції, і вони діють, свідченням чого є зниження рівня торгівлі між країнами ЄС і Росією.

"Якщо за останні п’ять років торгівля між США і Росією збільшилася, то між Росією і ЄС зменшилася. США практично нічого не платять за санкції. Натомість ми - так. Для них санкції - в теорії, для нас - на практиці", - сказав Брок.


Повний текст інтерв'ю Брока агентству "Інтерфакс-Україна" буде розміщено в новинній стрічці агентства та у відкритому доступі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

Автор законопроєкту про демографічні податки його відкликає - нардеп Железняк

Порошенко привіз техніку підрозділам ППО та військової авіації

Можлива загибель Раїсі може мати серйозні наслідки для Ірану, вважають в Інституті вивчення війни

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА