19:48 14.02.2019

Клімкін на Варшавській конференції закликав об'єднати зусилля для протидії кіберзагрозам із боку РФ

2 хв читати
Клімкін на Варшавській конференції закликав об'єднати зусилля для протидії кіберзагрозам із боку РФ

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін закликав світову спільноту до тісної співпраці в протидії викликам і гібридним загрозам, які створює Росія для демократичного світу.

"Ми повинні об'єднати зусилля для протидії кіберзагрозам і викликам з боку Росії", - наводить прес-служба МЗС України слова П.Клімкіна, який виступив на міністерській конференції з питань безпеки на Близькому Сході у Варшаві.

Глава зовнішньополітичного відомства України провів двосторонні розмови з главами делегацій, а також подякував польській стороні за високий рівень організації цього важливого заходу у Варшаві.

За інформацією МЗС України, під час конференції сторони обмінялися думками щодо ситуації на Близькому Сході та обговорили перспективи досягнення миру в регіоні.

"Головний наголос зроблено на необхідності тісної трансатлантичної співпраці з метою вирішення гуманітарної кризи і проблеми біженців, протидії ризикам розповсюдження зброї масового ураження, кібернетичним загрозам, боротьбі з тероризмом і організованою злочинністю", - йдеться в повідомленні.

Польща та США виступили співорганізаторами Варшавської конференції, в якій взяли участь президент Польщі Анджей Дуда, віце-президент США Майкл Пенс, голова Ради міністрів Польщі Матеуш Моравецький, прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу і глави зовнішньополітичних відомств близько 30 країн світу.

Свій візит до Варшави П.Клімкін розпочав 13 лютого з урочистого відкриття пам'ятної дошки на честь Військової місії УНР, яка діяла у Варшаві в 1919-1920 роках. Церемонія відбулася за участю віце-прем'єр-міністра Польщі Петра Глінського, мера Варшави Рафала Тшасковського та української громади.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА