11:58 22.08.2018

Порошенка непокоїть наявність адвокатів Кремля в українському політикумі

2 хв читати
Порошенка непокоїть наявність адвокатів Кремля в українському політикумі

Президента України Петра Порошенка непокоїть наявність адвокатів Кремля в українському політикумі та підтримка російської пропаганди.

"Кремль нав'язує нам інформаційну війну, мета якої - поневолити наш розум. Коли з хворої голови на здорову валить Путін - це ще можна зрозуміти. Але мене як президента непокоїть інше... багато адвокатів (президента Російської Федерації Володимира Путіна - ІФ) у нашому політикумі, як вони намагаються зняти з нього відповідальність за війну чи перекласти цю відповідальність на Україну", - сказав П.Порошенко, відкриваючи міжнародний волонтерський і ветеранський форум "Там, де ми - там Україна" в середу в Києві.

За його словами, деякі з політиків настільки засліплені внутрішньою боротьбою, що бездумно, а іноді навіть свідомо, тиражують "заїжджені небезпечні штампи" російської пропаганди. "Можливо, вони думають, що вони так борються за владу, насправді - ні. Я твердо разом із вами переконаний: вони працюють на агресора, вони намагаються підірвати моральний дух українців. Вони намагаються послабити волю до опору, а головне - б'ють у тил, у спину Збройним силам України, знецінюють подвиг українських вояків в ім'я України", - зазначив П.Порошенко.

Президент наголосив, що гарантом українського суверенітету є Збройні сили України. "Твердо заявляю: гарантом незалежності України є Збройні сили України, гарантом нашої свободи, нашої державності, нашої самостійності є 344 тис. учасників бойових дій на сході нашої держави", - зазначив президент.

Він висловив жаль, що зустріч з ветеранами та волонтерами проходить поки що не в Донецьку та не в Луганську. "Але я твердо переконаний: на все свій час", - зазначив П.Порошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Можлива загибель Раїсі може мати серйозні наслідки для Ірану, вважають в Інституті вивчення війни

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА