12:45 19.06.2017

ВР цього тижня розгляне питання фінансової політики, медицини та судової реформи

2 хв читати
ВР цього тижня розгляне питання фінансової політики, медицини та судової реформи

Голова Верховної Ради Андрій Парубій озвучив тематичні блоки законопроектів, які парламент розгляне поточного пленарного тижня, проект пенсійної реформи та законопроект щодо окупованих територій наразі не заявлені.

Як розповів спікер на засіданні погоджувальної ради керівників парламентських фракцій, комітетів і груп у Києві в понеділок, пленарне засідання ВР у вівторок народні депутати розпочнуть із розгляду питань фінансової політики, в середу традиційно розглянуть ратифікації міжнародних угод, а також законопроекти у сфері медицини, зокрема з питань надання психіатричної допомоги.

Крім того, за словами А.Парубія, одним із тематичних блоків законопроектів, які розгляне парламент цього пленарного тижня, є проект закону з питань інформатизації.

"За пропозиціями "Блоку Петра Порошенка" у вівторок або четвер пропонують розглянути питання судової реформи", - повідомив також спікер.

При цьому він запропонував на засіданні погоджувальної ради визначитися, коли саме відповідні законопроекти розглянуть.

Водночас А.Парубій зазначив, що в четвер народні депутати розглянуть законопроекти щодо податкової та митної політики, а також питання енергоефективності.

При цьому у вступному слові спікер нічого не сказав про те, чи очікують цього пленарного тижня внесення до ВР законопроекту щодо пенсійної реформи та законопроекту про відновлення суверенітету України на тимчасово окупованих територіях Донбасу.

Пізніше перший віце-прем'єр України Степан Кубів, який був на погоджувальній раді, підтвердив, що законопроект про пенсійну реформу буде внесено до парламенту найближчими днями.

"Уже найближчими днями ми внесемо законопроект до Верховної Ради й чекаємо на підтримку депутатів", – сказав С.Кубів.

Як повідомлялося, в п'ятницю, 16 червня, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман після засідання Національної ради реформ повідомив журналістам, що проект пенсійної реформи буде внесено до ВР 19-20 червня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Можлива загибель Раїсі може мати серйозні наслідки для Ірану, вважають в Інституті вивчення війни

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА