17:41 24.01.2017

Суспільне ТБ розпочне мовлення восени, сподівається Сюмар

1 хв читати
Суспільне ТБ розпочне мовлення восени, сподівається Сюмар

Голова Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар сподівається, що національне суспільне телевізійне мовлення в Україні стартує восени 2017 року.

"Ми сьогодні почули ключові речі - це квітень (2017 року - ІФ), все-таки є сподівання, що ми отримаємо голову правління, і буде ціле літо для перебудови каналу і, можливо, восени, принаймні, перші програми за пріоритетними напрямами, які визначені наглядовою радою, можуть (розпочати роботу - ІФ)", - сказала В.Сюмар на прес-конференції в Києві у вівторок.

Міністр інформаційної політики України Юрій Стець також упевнений, що суспільне мовлення стартує поточного року, й пообіцяв, що припинятиме будь-які спроби цьому протистояти.

"Я переконаний, що якщо виникатимуть якісь, можливо, бюрократичні спроби не дати в 2017 році стартувати національному суспільному телебаченню й радіо, ми з Вікторією (Сюмар, головою профільного комітету Верховної Ради - ІФ), маючи певний досвід боротьби з українською бюрократією на середньому та вищому рівні, зробимо все можливе, узявши на себе персональну відповідальність, щоб такого не сталося", - сказав міністр.

Ю.Стець нагадав, що публічне акціонерне товариство "Національна суспільна телерадіокомпанія України" було зареєстровано як юридичну особу 19 січня цього року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко привіз техніку підрозділам ППО та військової авіації

Можлива загибель Раїсі може мати серйозні наслідки для Ірану, вважають в Інституті вивчення війни

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА