12:59 16.05.2016

Фракція БПП готова підтримати створення у ВР ТСК з боротьби з політичною корупцією

2 хв читати
Фракція БПП готова підтримати створення у ВР ТСК з боротьби з політичною корупцією

Фракція "Блок Петра Порошенка" підтримає створення тимчасової слідчої комісії Верховної Ради, якщо вона займатиметься питаннями політичної корупції, заявляє перший заступник фракції БПП Ігор Кононенко.

"Що стосується тимчасової слідчої комісії, позиція нашої фракції: ми готові підтримати створення комісії щодо політичної корупції. Питання не в тому, хто і чим володіє за кордоном, а питання в тому, яким чином ці кошти витрачаються, чи заплачені податки з цих грошей в країні. І вдвічі більша проблема, якщо податки не платить політик або використовує ці кошти, з яких не заплачені податки, на політичну діяльність або корупційну діяльність", - сказав він на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій, комітетів і груп парламенту в понеділок.

І.Кононенко наголосив, що в понеділок увечері фракція "Блок Петра Порошенка" подасть свої пропозиції, зокрема щодо представників фракцій в такій комісії. "Якщо наша позиція буде підтримана, ми завтра готові за це питання голосувати", - додав І.Кононенко.

Він нагадав, що за ініціативи президента була створена робоча група на чолі з керівником податкового комітету парламенту Ніною Южаніною (фракція "Блок Петра Порошенка"), яка готує законодавчу ініціативу з урегулювання питань діяльності офшорів деофшоризації.

"Робоча група активно працює, і вже є напрацювання щодо законопроектів, які, сподіваюся, найближчим часом надійдуть у Верховну Раду, і у нас буде можливість їх обговорити і прийняти рішення", - сказав перший заступник фракції "Блок Петра Порошенка".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Можлива загибель Раїсі може мати серйозні наслідки для Ірану, вважають в Інституті вивчення війни

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА