14:13 20.04.2016

У "Батьківщині" ратують за обрання нового складу Рахункової палати і пропонують на посаду голови Олександру Кужель

2 хв читати
У "Батьківщині" ратують за обрання нового складу Рахункової палати і пропонують на посаду голови Олександру Кужель

Фракція "Батьківщина" підтримуватиме на посаду голови Рахункової палати України Олександру Кужель, заявляє голова підкомітету з питань державного фінансового контролю і діяльності Рахункової палати парламентського комітету з питань бюджету Іван Крулько (фракція "Батьківщина").

"Серед тих кандидатур, які рекомендував бюджетний комітет, є такі особистості, персоналії, я одну з них назву - це член нашої фракції "Батьківщина", пані Кужель, яка є визнаним в Україні фахівцем з питань аудиту, яка була би дуже сильним головою Рахункової палати. "Батьківщина" саме цю кандидатуру підтримуватиме", - повідомив В. Крулько журналістам у кулуарах Верховної Ради в середу.

Народний депутат наголосив, що кандидатура на посаду голови Рахункової палати "має бути номінована з урахуванням думки опозиційних сил і має представляти демократичну опозицію".

В. Крулько нагадав, що повноваження членів Рахункової палати давно минули. За його словами, обрання нового складу Рахункової палати є одним із пріоритетних завдань парламенту.

"Ми все виконали, що треба було зробити в бюджетному комітеті, щоб провести конкурс, і запропонували парламенту свої рекомендації. Вони зроблені, вони лежать у Верховній Раді і чекають свого термінового розгляду", - зазначив депутат.

За його словами, він розмовляв з головою Верховної Ради Андрієм Парубієм, щоб на найближчому засіданні парламенту це питання було внесене до порядку денного.

Народний депутат також розповів, що в представництві Єврокомісії в Україні здивовані, чому досі в парламенті не сформовано новий склад Рахункової палати, про що є відповідний лист до глави представництва ЄС в Україні Яна Томбінського.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь України найближчими тижнями

Віталій Кличко зустрівся з послами країн G7 та ЄС з нагоди Дня Європи

Нардепи з "Євросолідарності" попросили главу СБУ відреагувати на виступ "Кварталу-95", який викликав обурення у військових

У другому турі президентських виборів і на парламентських виборах у Північній Македонії перемагає опозиція

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА