18:18 22.01.2015

Порошенко збирає силовиків, вирішувати, як зупинити атаку бойовиків та військ РФ

1 хв читати
Порошенко збирає силовиків, вирішувати, як зупинити атаку бойовиків та військ РФ

Президент України Петро Порошенко в четвер увечері збирає на нараду представників силового блоку керівництва держави з метою вироблення плану протидії наступу бойовиків на Донбасі.

"О 18.00 буде затверджуватися план зупинки операції терористичних військ за участі регулярних військ РФ. План, як перегрупувати сили і зупинити агресію", - сказав глава держави під час покладання квітів до пам'ятного знаку першим загиблим учасникам протестів на майдані Незалежності рік тому, повідомляє прес-служба глави держави.

Президент наголосив, що вся світова спільнота підтримує Україну в її боротьбі за територіальну цілісність та суверенітет, що також було продемонстровано на Давоському економічному форумі.

"Весь світ сьогодні з Україною, пишається Україною, бачить нашу єдність. Весь світ за те, щоб ми зберегли соборність, територіальну єдність та суверенітет і продемонстрували, що і Сергій, і Михайло віддали своє життя недарма", - резюмував Петро Порошенко.

Під час вшанування пам'яті Сергія Нігояна та Михайла Жизневського П.Порошенко зазначив, що "перед усіма героями Небесної сотні ми маємо берегти єдність і соборність нашої держави, захистити державу".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Можлива загибель Раїсі може мати серйозні наслідки для Ірану, вважають в Інституті вивчення війни

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА