15:09 04.09.2014

"Солідарність" Порошенка, "Радикальна партія Ляшка і "Батьківщина" з Яценюком можуть набрати порівняну кількість голосів на виборах до ВР -"GfK Ukraine"

2 хв читати
"Солідарність" Порошенка, "Радикальна партія Ляшка і "Батьківщина" з Яценюком можуть набрати порівняну кількість голосів на виборах до ВР -"GfK Ukraine"

Лідерами електоральних симпатій України є партія "Солідарність" Петра Порошенка, "Радикальна партія" Олега Ляшка та Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина", свідчать дані опитування компанії "GfK Ukraine".

Під час презентації дослідження на прес-конференції в четвер у Києві заступник директора компанії Гліб Вишлінський розповів, що 16% виборців готові проголосувати на парламентських виборах за "Солідарність", 14% - за "Радикальну партію", 13% - за "Батьківщину", але за умови наявності у першій п'ятірці лідера партії Юлії Тимошенко і прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка.

7% українців готові віддати свої голоси за "Громадянську позицію" Анатолія Гриценка, 6% - за партію "УДАР" Віталія Кличка, якщо вона піде на вибори окремо, 6% - за "Сильну Україну" Сергія Тігіпка, 4% - ВО "Свобода", 3% - за Комуністичну партію України, 3% - за партію "Правий сектор", 2% респондентів готові проголосувати за Партію регіонів, лідерами якої в питанні зазначені Ренат Ахметов і Михайло Добкін, 1% - за об'єднання "Самопоміч", лідером якої є міський голова Львова Андрій Садовий і 1% - за Партію розвитку України (Юрій Мірошниченко). Крім того, 2% опитаних мають намір проголосувати за інші політичні сили, а 22% не змогли відповісти на запитання.

У майбутніх парламентських виборах, згідно з опитуванням, планують узяти участь майже 76% опитаних (1517 із 2000 осіб).

Це опитування було проведено з 14 до 25 серпня 2014 року. Було опитано 2000 осіб, старших за 18 років методом особистих інтерв'ю вдома. Були опитані громадяни всіх регіонів України, за винятком Криму. У Донецькій і Луганській областях опитування проводилося на територіях, які контролюються українською владою, а також у м.Макіївка Донецької області. Максимальний розмір похибки - 2,2%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко закликав німецьких депутатів до нового формату підтримки України

Кулеба: Оточення Путіна посилає фальшиві сигнали про нібито готовність до припинення вогню, щоб зірвати Саміт миру

Порошенко везе на фронт 2 тисячі денних та нічних FPV-дронів і "Мавіків"

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА