14:55 15.08.2014

Кличко визначив своїм радником з благоустрою Андріївського узвозу Олега Скрипку

2 хв читати
Кличко визначив своїм радником з благоустрою Андріївського узвозу Олега Скрипку

Київський міський голова Віталій Кличко має намір призначити своїм радником, який курируватиме благоустрій Андріївського узвозу в центрі Києва, музиканта Олега Скрипку.

"Я, користуючись нагодою, хочу оголосити всім, щоб знали: Скрипка - радник мера за напрямом проекту "Андріївський узвіз" з усіма необхідними повноваженнями", - повідомив Кличко журналістам перед нарадою з благоустрою спуску в п'ятницю в Києві.

В.Кличко висловив упевненість, що спільними зусиллями Андріївський узвіз можна буде зробити "справжньою візитівкою (столиці - ІФ), якою він має бути".

У свою чергу, О.Скрипка заявив, що ця новина для нього була "абсолютною несподіванкою". Він запевнив, що зуміє об'єднати людей, щоб "вулиця наповнилася творчим художнім духом і стала одухотвореною".

В.Кличко також заявив, що власники ресторанів, кафе, власники будинків, що розташовані на Андріївському узвозі, також мають відповідати за її благоустрій і зовнішній вигляд. Він зазначив, що наразі з ними проводяться переговори, щоб вони допомагали підтримувати нормальний вигляд вулиці.

В.Кличко також нагадав, що Андріївський узвіз вже з наступного тижня буде перекритий для транспорту, він знову буде пішохідною зоною, а для перегородження в'їзду автотранспорту в майбутньому заплановано встановити при в'їзді автоматичні тумби, які нададуть можливість пропускати лише машини "швидкої допомоги", міліції та необхідних служб.

Мер столиці також зазначив, що у планах міської влади - встановити на вулиці біотуалети.

За його словами, грошей у бюджеті Києва немає, а упорядковуватися вулиця буде за рахунок інвесторів. "Грошей немає, ми звернулися до громадськості, до інвесторів, і на кошти інвесторів ми будемо доводити вулицю до необхідного вигляду", - сказав В.Кличко, висловивши сподівання, що вже найближчим часом жителі та гості столиці побачать на Андріївському узвозі зміни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

Порошенко закликав об’єднати зусилля держави і суспільства навколо будівництва фортифікацій

Посольство Сербії в Україні відновить роботу вперше з березня 2022 року, також незабаром відбудеться українсько-сербський бізнес-форум - Кулеба після перемовин з Вучичем

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА