11:27 15.05.2014

Найвищий президентський рейтинг, як і раніше, у Порошенка - соцопитування КМІС

2 хв читати
Найвищий президентський рейтинг, як і раніше, у Порошенка - соцопитування КМІС

Із загальної чисельності виборців, які мають намір прийти на вибори і визначився з кандидатом у президенти України, за Петра Порошенка проголосують 54,7%.

Про це свідчать результати дослідження "Електоральні настрої населення України за два тижні до президентських виборів", проведеного Київським міжнародним інститутом соціології з 29 квітня до 11 травня поточного року.

При цьому з тих, хто має намір прийти на вибори і вже визначився з кандидатом, за якого голосуватиме, за лідера ВО "Батьківщина" Юлію Тимошенко віддали б голоси 9,6% респондентів, за позафракційного народного депутата Сергія Тігіпка - 6,7%, а за лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка - 6,5%.

При цьому із загального числа опитаних за П.Порошенка готові віддати голоси 33,7%, за Ю.Тимошенко - 5,9%, за Тігіпка - 4,1% і за А.Гриценка - 4,0%. 25,4% опитаних заявили, що не мають наміру брати участі у виборах, а 13% - вагалися з відповіддю, тобто, не визначилися з кандидатом, за якого мають намір проголосувати.

Під час дослідження методом особистого інтерв'ю було опитано 2022 респонденти, що проживають у 110 населених пунктах у всіх областях України (за винятком Криму) за стохастичною вибіркою, репрезентативною для населення України віком від 18 років. Під час дослідження у респондентів запитували, за кого вони проголосували б, якби позачергові президентські вибори в Україні відбулися цієї неділі (на два тижні раніше від запланованого). Статистична похибка вибірки не перевищує 3.3% для показників близьких до 50% і 1,4% - для показників близьких до 5%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА