10:24 03.12.2013

СКМ виступає проти будь-якого насильства і за пошук взаємоприйнятних рішень

2 хв читати

Група СКМ, найбільший холдинг країни, на підприємствах якого працюють близько 300 тис. співробітників, закликає знайти взаємоприйнятні рішення в нинішній ситуації в країні.

"Ми категорично проти будь-якого насильства і вважаємо, що сьогодні необхідно докласти максимум зусиль для пошуку взаємоприйнятних рішень, від яких виграє вся країна і кожен українець", - йдеться у позиції групи, оприлюдненій у понеділок ввечері.

"Група СКМ побудована на базових європейських цінностях. Верховенство права, повага прав приватної власності, свобода слова, свобода особистості, свобода мирних зібрань - наші пріоритети", - наголошується в документі.

СКМ заявляє, що її завдання - забезпечувати життєдіяльність української економіки, тому всі бізнеси групи: гірничо-металургійний комплекс і енергетика, машинобудування і телекомунікації, банки та інші працюють і працюватимуть у штатному режимі.

"Група СКМ за сильну і незалежну Україну, країну з розвиненою стабільною економікою, надійного партнера, насамперед, Європейського Союзу та Росії", - наголошується в документі.

Група нагадує, що до неї входять сотні містоутворюючих підприємств, вона формує 29 млрд грн податкових відрахувань до бюджету України.

До СКМ входять компанії "Метінвест" і ДТЕК, банки ПУМБ і "Ренесанс-Капітал", страхові компанії "АСКА" і "АСКА-Життя", телекомгруппа Vega, медіа група "Україна" і видавничий холдинг "Сьогодні Мультимедіа", ЕСТА Холдинг (нерухомість), "Український рітейл" (роздрібна торгівля), UMG (видобуток глин), "Паралель" (оператор ринку нафтопродуктів), HarvEast (сільське господарство), машинобудівний холдинг "Гірські машини", транспортний холдинг "Портінвест" та інші.

Єдиним акціонером СКМ є український бізнесмен Рінат Ахметов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Можлива загибель Раїсі може мати серйозні наслідки для Ірану, вважають в Інституті вивчення війни

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА