17:00 11.11.2013

Питання недовіри голові ОДА розглянуть депутати Львівської облради у вівторок

1 хв читати

Львівська обласна рада має намір у вівторок розглянути питання висловлення недовіри голові Львівської облдержадміністрації Олегу Салу.

Як повідомляє прес-служба Львівської обласної ради, в понеділок під час засідання керівників фракцій було ухвалено рішення, що першим питанням, яке розглядатиметься на додаток до порядку денного, буде питання про недовіру О.Салу.

Як повідомлялося, минулого тижня керівники кількох опозиційних партій закликали Львівську обласну раду розглянути питання про недовіру новопризначеному голові Львівської ОДА О.Салу.

31 жовтня президент України Віктор Янукович звільнив з посади голови Львівської обласної державної адміністрації Віктора Шемчука та призначив на цю посаду О.Сала.

О.Сало очолював обласне управління МВС у Львівській області в 2004 році, й під час "помаранчевої" революції був обвинувачений у численних зловживаннях владою. Генпрокуратура порушила проти нього кримінальні справи за недотримання виборчого законодавства та зловживання службовим становищем, і його оголосили в міжнародний розшук.

Пізніше кримінальні справи стосовно О.Сала було закрито "у зв'язку з відсутністю в його діях складу злочину".

У 2010 році він очолював управління МВС у Рівненській області, потім обіймав посаду першого заступника начальника Департаменту громадської безпеки МВС. У 2012 році О.Сала призначили начальником управління МВС України в Івано-Франківській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь України найближчими тижнями

Віталій Кличко зустрівся з послами країн G7 та ЄС з нагоди Дня Європи

Нардепи з "Євросолідарності" попросили главу СБУ відреагувати на виступ "Кварталу-95", який викликав обурення у військових

У другому турі президентських виборів і на парламентських виборах у Північній Македонії перемагає опозиція

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА