18:06 06.11.2013

Влада ініціює "народні обговорення" відправлення Тимошенко за кордон

1 хв читати

Владі обласних адміністрацій півдня та сходу України надано розпорядження організувати найближчим часом народне обговорення можливості відправлення екс-прем'єра Юлії Тимошенко на лікування за кордон, пише видання "Дзеркало тижня" з посиланням на власні джерела.

За даними видання, насамперед цій темі мають бути присвячені ефіри в підконтрольних владі засобах масової інформації. Резюме таких обговорень визначено заздалегідь: "відпускати Тимошенко можна, але тільки після того, як вона й Павло Лазаренко (екс-прем'єр-міністр України - ІФ) повернуть гроші".

Водночас видання не змогло знайти офіційного підтвердження цих документів, які тепер поширюються не в електронному й не паперовому вигляді.

Як повідомлялося, днями стало відомо, що Міністерство доходів і зборів України розпочало судовий процес у США та Швейцарії для захисту інтересів держави Україна в справі про розкрадання $200 млн, у незаконному привласненні яких підозрюють групу осіб, зокрема Ю.Тимошенко та П.Лазаренка.

Міндоходів доручило міжнародній юридичній фірмі Lawrence Graham представляти їхні інтереси в майбутніх судових процесах у низці країн світу та вжити всіх необхідних заходів для найкращого захисту інтересів держави Україна.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь України найближчими тижнями

Віталій Кличко зустрівся з послами країн G7 та ЄС з нагоди Дня Європи

Нардепи з "Євросолідарності" попросили главу СБУ відреагувати на виступ "Кварталу-95", який викликав обурення у військових

У другому турі президентських виборів і на парламентських виборах у Північній Македонії перемагає опозиція

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА