14:45 04.11.2013

Регіонали врахували інформацію про початок судового процесу в США та Швейцарії у справі Тимошенко та Лазаренка про розкрадання $200 млн

1 хв читати

Інформація про початок судового процесу в США та Швейцарії у справі про розкрадання $200 млн, у незаконному привласненні яких підозрюють групу осіб, зокрема українських екс-прем'єрів Юлію Тимошенко та Павла Лазаренка, вплине на рішення фракції Партії регіонів щодо голосування за законопроект про лікування засуджених за кордоном, заявив лідер фракції Олександр Єфремов.

Відповідаючи на запитання, чи вплине інформація, яка з'явилася в ЗМІ, на рішення фракції щодо голосування за відповідні законопроекти, О.Єфремов сказав: "Безумовно".

О.Єфремов зазначив, що це питання сьогодні обговорювалося на засіданні фракції Партії регіонів. "Було досить бурхливе обговорення навколо цієї теми, й ця інформація просто не може не вплинути на рішення фракції", - сказав він.

Як повідомлялося, Міністерство доходів і зборів України розпочало судовий процес у США та Швейцарії для захисту інтересів держави Україна в справі про розкрадання $200 млн, у незаконному привласненні яких підозрюють групу осіб, зокрема українських екс-прем'єрів Ю.Тимошенко та П.Лазаренка.

Міндоходів доручило міжнародній юридичній фірмі Lawrence Graham представляти їхні інтереси в майбутніх судових процесах у низці країн світу та вжити всіх необхідних заходів для найкращого захисту інтересів держави Україна, повідомляється на сайті цієї фірми.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

КМІС: 40% опитаних українських біженців у Німеччині, Польщі та Чехії впевнені, що у війні переможе Україна

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь України найближчими тижнями

Віталій Кличко зустрівся з послами країн G7 та ЄС з нагоди Дня Європи

Нардепи з "Євросолідарності" попросили главу СБУ відреагувати на виступ "Кварталу-95", який викликав обурення у військових

У другому турі президентських виборів і на парламентських виборах у Північній Македонії перемагає опозиція

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА