17:29 02.07.2013

Одесити за 2,5 року досі не знають своїх депутатів і не довіряють міськраді та меру - КВУ

2 хв читати

Одесити практично не знають, хто представляє їхні інтереси в Одеській міськраді, а самій міськраді та меру Одеси Олексію Костусєву - не довіряють.

Такі дані оприлюднило Одеське обласне відділення Комітету виборців України за підсумками проведеного соціологічного опитування.

Зокрема, понад 88% одеситів не знають депутата, обраного до міської ради від їхнього округу. Понад 38% одеситів взагалі не бажають звертатися до своїх депутатів із жодних питань, тобто взагалі не довіряють інституту депутата-мажоритарника.

"Незадовільна робота зі своїми виборцями, вкрай слабке інформування про виконану роботу, а також відсутність звітності перед виборцями багато в чому є причиною того, що незадоволених роботою депутатів більше, ніж задоволених: 32% - не задоволені, 31% - задоволені", - йдеться у звіті облКВУ.

Водночас 37% виборців взагалі не можуть оцінити роботу своїх депутатів. Крім того, ще більше не задоволені одесити роботою міського голови та міської ради. 48% одеситів не задоволені роботою міської ради та 45,5% одеситів не задоволені роботою мера. При цьому лише 15,6% - задоволені роботою ради та 21,5% задоволені роботою мера.

Свої дослідження облКВУ приурочив до "екватора" депутатської діяльності. У травні 2013 року виповнилося 2,5 року від початку роботи поточного скликання Одеської міської ради та міського голови.

Опитування проводила Одеська обласна організація ВГО "Комітет виборців України" з 28 травня по 19 червня 2013 року в Одесі. Методом інтерв'ю було опитано 1047 одеситів, що мають право голосу, за простою випадковою вибіркою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нардепи з "Євросолідарності" попросили главу СБУ відреагувати на виступ "Кварталу-95", який викликав обурення у військових

У другому турі президентських виборів і на парламентських виборах у Північній Македонії перемагає опозиція

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

Сі Цзіньпін підтримає мирну конференцію щодо України, якщо за її проведення виступатимуть і Москва, і Київ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА