12:04 12.06.2013

Рибак: Справжня причина блокування ВР у тому, що розпочалася президентська кампанія, і лідери опозиції починають боротьбу між собою

2 хв читати
Рибак: Справжня причина блокування ВР у тому, що розпочалася президентська кампанія, і лідери опозиції починають боротьбу між собою

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак переконаний, що справжня причина блокування парламенту в одному - вже розпочалася президентська кампанія, і лідери опозиційних фракцій розпочинають боротьбу між собою.

"Я не маю наміру проводити позачергове засідання парламенту цього тижня, а робитиму все для того, щоб завдяки компромісу працював увесь склад парламенту", - наводить прес-служба Партії регіонів слова В.Рибака з коментаря телеканалу "Інтер".

За його словами, навіть якщо наступного тижня опозиція заблокує трибуну - парламент все одно працюватиме. "А представники опозиції нехай розкажуть своїм виборцям, чому вони блокують парламент і не виконують своїх передвиборчі програми", - наголосив спікер.

"Справжня причина блокування парламенту в одному - вже почалася президентська кампанія. І сьогодні лідери опозиційних фракцій починають боротьбу між собою. А моє завдання – все-таки знайти компроміс у дуже непростому парламенті України, тому що за всю історію незалежності такого парламенту ще не було. І, звичайно ж, моє завдання - зробити все можливе, щоб депутати почули один одного, але найголовніше, щоб вони почули своїх виборців і виконували свої передвиборні обіцянки", - заявив В.Рибак.

Відповідаючи на запитання, чи є сьогодні якісь передумови для того, щоб президент розпустив парламент, голова Верховної Ради повідомив: "На сьогодні підстав для розпуску парламенту немає. І президент таке питання не розглядає. Глава держави виступає за те, щоб депутати чули один одного, виконували зобов'язання перед своїми виборцями й ухвалювали закони, необхідні для розвитку держави. Насамперед ідеться про закони соціальної та економічної сфер".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

Сі Цзіньпін підтримає мирну конференцію щодо України, якщо за її проведення виступатимуть і Москва, і Київ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА