13:12 04.02.2013

Європейська партія пропонує опозиційним силам висунути Катеринчука єдиним кандидатом на виборах мера Києва

2 хв читати

Політрада Європейської партії України звернулася до партій "УДАР", "Батьківщина" та ВО "Свобода" із закликом висунути голову ЄПУ Миколу Катеринчука єдиним кандидатом від опозиційних сил на виборах мера Києва.

"Європейська партія України має досвід участі в останній виборчій кампанії столиці, за результатами якої отримала депутатську фракцію "Блок Миколи Катеринчука" в Київській міськраді. Ми завжди критично оцінювали міську владу. Сам Микола Катеринчук систематично брав участь у пленарних засіданнях депутатського корпусу Києва, виступав із заявами та зверненнями на підтримку киян та всіляко домагався поліпшення ситуації в Києві в межах своїх повноважень", - йдеться у зверненні, розміщеному на сайті ЄПУ.

"Звертаємося до згаданих вище політичних сил із пропозицією висунути його єдиним кандидатом від опозиційних сил на посаду мера Києва. Вважаємо, що досвід Миколи Катеринчука як політика всеукраїнського рівня та одного з лідерів опозиційного руху в країні стане запорукою поліпшення добробуту киян, успішного розвитку столиці як одного з найбільших європейських міст та слугуватиме покращенню іміджу України на світовій арені", - наголошує політрада партії.

Як повідомлялося, Леонід Черновецький 1 червня 2012 року написав заяву про відставку з посади мера столиці. 12 липня Київська міська рада 110 голосами взяла до відома факт дострокового припинення повноважень мера міста Л.Черновецького на підставі його особистої заяви.

Згідно з рішенням Київради, секретар Київради Галина Герега тимчасово виконує повноваження київського міського голови з моменту дострокового припинення повноважень Л.Черновецького на цій посаді.

19 липня Г.Герега звернулася до Верховної Ради з клопотанням про проведення позачергових виборів мера столиці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА