14:58 21.12.2012

Важливi рiшення у спiвпрацi Росiї та України мають бути ухваленi в першому пiврiччi 2013 р. - посол Зурабов

1 хв читати
Важливi рiшення у спiвпрацi Росiї та України мають бути ухваленi в першому пiврiччi 2013 р. - посол Зурабов

Росiя сподiвається на знаходження компромiсних рiшень з Україною завдяки, зокрема, роботi нової Верховної Ради, заявив посол РФ в Українi Михайло Зурабов.

На конференцiї "Пiдсумки виборiв в Українi та перспективи росiйсько-української спiвпрацi", яка вiдбувається у п'ятницю в Києвi, посол нагадав слова росiйського президента Володимира Путiна про близьке партнерство та дружню атмосферу у спiвпрацi мiж Україною та Росiєю, якi дають змогу вирiшувати багато проблем.

"Але будь-якi компромiснi рiшення, хоч би якi приймалися на полiтичному рiвнi, виконавчою владою, згодом мають отримати вiдповiдну ратифiкацiю в парламентах наших двох країн", - наголосив М.Зурабов.

Саме те, за його словами, наскiльки парламенти двох країн зможуть спокiйно, розважливо й докладно працювати з мiнiмальною полiтизацiєю, допоможе найближчим часом зрозумiти перспективу спiвпрацi.

"I сьогоднiшня ситуацiя, i ситуацiя найближчого року, якщо її розглядати пiд кутом зору економiки, мiстять досить велику кiлькiсть викликiв i загроз... Запасу мiцностi на сьогоднi такого, який мiг би дати нам можливiсть максимально довго аналiзувати поточний порядок денний i знаходити рiшення, такого запасу мiцностi ми не маємо. Тож, за моїми оцiнками, якщо якимсь рiшенням i судилося вiдбутися, то вони мають вiдбутися в першiй половинi наступного року", - пiдсумував посол.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко закликав об’єднати зусилля держави і суспільства навколо будівництва фортифікацій

Посольство Сербії в Україні відновить роботу вперше з березня 2022 року, також незабаром відбудеться українсько-сербський бізнес-форум - Кулеба після перемовин з Вучичем

КМІС: 40% опитаних українських біженців у Німеччині, Польщі та Чехії впевнені, що у війні переможе Україна

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь України найближчими тижнями

Віталій Кличко зустрівся з послами країн G7 та ЄС з нагоди Дня Європи

Нардепи з "Євросолідарності" попросили главу СБУ відреагувати на виступ "Кварталу-95", який викликав обурення у військових

У другому турі президентських виборів і на парламентських виборах у Північній Македонії перемагає опозиція

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА