17:03 04.10.2023

В ТЧХУ обговорюють стратегію розвитку мобільних медбригад

2 хв читати

Стратегію розвитку мобільних медичних бригад Товариства Червоного Хреста України (ТЧХУ) у 2024-2025 роках обговорюють на робочій зустрічі в Українському Червоному Хресті.

"Сьогодні розпочалася дводенна робоча зустріч напряму "Мобільні медичні бригади" Українського Червоного Хреста. Основною метою зустрічі є обговорення стратегії діяльності мобільних медичних бригад в 2024-2025 роках, особливостей її впровадження, перспектив розвитку цього напряму та допомога системі охорони здоров’я", - повідомило ТЧХУ у фейсбуці у середу.

Окрім цього, на порядку денному заходу - питання взаємодії мобільних медбригад із державними органами охорони здоров'я; особливості та покращення їхніх логістичних спроможностей; впровадження в діяльність бригад сучасних світових практик і технологій, таких як мобільні медичні бригади швидкого реагування на надзвичайні ситуації, запровадження телемедицини.

Учасники зустрічі також обговорять взаємодію мобільних медичних бригад з іншими напрямами Українського Червоного Хреста для надання більш комплексної та ефективної гуманітарної допомоги тим, хто її потребує. Також буде приділено увагу обміну досвідом між регіональними командами мобільних медичних бригад і викликам, із якими вони стикаються при наданні первинної медичної допомоги та при реагуванні на надзвичайні ситуації.

Наразі у 22 областях України працюють 127 мобільних медичних бригад. Мобільні медичні бригади - пересувні медичні команди, які здійснюють виїзди до віддалених населених пунктів і надають їхнім мешканцям первинну медичну допомогу. За більш ніж рік свого існування мобільні медичні бригади ТЧХУ надали понад півмільйона консультацій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

AstraZeneca вилучає з обігу вакцину проти COVID-19

В Україні не зафіксовано жодного випадку несприятливих наслідків після вакцинації проти COVID-19 - Кузін

МОЗ підготувало всі нормативні акти для запуску роботи закону про медканабіс

Фонд Порошенка купив кисневу барокамеру для лікування поранених і профінансував ремонт відділення

USAID запустив два проєкти відновлення медінфраструктури в Харківській і Запорізькій областях

53% відсотки опитаних українців вважають, що загроза здоров'ю від коронавірусу була перебільшена - опитування "Рейтингу"/Gallup Int.

Сучасні карети швидкої допомоги від партнерів із Німеччини доставлять на Херсонщину - ОВА

Рада ухвалила в цілому закон щодо наглядових рад медзакладів

БФ "Центр порятунку життя" за підтримки "Ескулаб" побудує в Києві центр реабілітації TYTANOVI

МОЗ у 2023 р. скоротило кількість закуплених за механізмом ДКД ліків - "Санофі"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА